Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μαθήματα δυναμικής οδήγησης από τη Cadillac

Ελλάδα 22:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαθήματα δυναμικής οδήγησης από τη Cadillac

ΝΕΑ

Μαθήματα δυναμικής οδήγησης από τη Cadillac

ΝΕΑ

Έχετε αρκετές δεκάδες χιλιάδες δολάρια στην άκρη για να αγοράσετε ένα σπορ μοντέλο της Cadillac, όπως το ATS-V sedan με τον 3.6 V6 twin-turbo που αποδίδει 460 ίππους και κάνει to 0-100 σε περίπου 4 sec; Τότε μόλις το αποκτήσετε θα κερδίσετε ένα διήμερο εκπαίδευσης στη σπορ οδήγηση στο πολυτελές Spring Mountain Motor Resort and Country Club, 90 km δυτικά του Λας Βέγκας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το πρόγραμμα της ακαδημίας V-Performance προσφέρεται δωρεάν και στα ATS-V Coupe, CTS-V sedan. Όσοι βέβαια ενδιαφέρονται για την εμπειρία αλλά αδυνατούν να αγοράσουν μία σπορ Cadillac μπορούν να πληρώσουν απλά για το διήμερο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Λας Βέγκας, μαθήματα δυναμικής οδήγησης με αυτοκίνητο αντίστοιχο αυτού που έχουν αγοράσει, διήμερη διαμονή για δύο άτομα σε πολυτελές δωμάτιο με πρωινό και γεύμα.

cadillac-v-performance-academy-2

Advertisement
Advertisement

Η πίστα δοκιμών στο συγκεκριμένο θέρετρο έχει 50 διαφορετικές δυνατότητες διαμόρφωσης και συνολικό μήκος κοντά στα 10 km. Για τις ελεύθερες ώρες, το resort προσφέρει γήπεδο σκουός, πισίνα, γυμναστήριο κ.α.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται ελκυστικά, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δηλώσετε συμμετοχή.

cadillac-v-performance-academy-3