Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Maserati: Μια ιδιαίτερη Ghibli περιορισμένης παραγωγής

Ελλάδα 3:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Maserati: Μια ιδιαίτερη Ghibli περιορισμένης παραγωγής

ΝΕΑ

Maserati: Μια ιδιαίτερη Ghibli περιορισμένης παραγωγής

ΝΕΑ

Η Maserati αυτή τη φορά συνεργάζεται με έναν Ιάπωνα μουσικό παραγωγό, DJ και σχεδιαστή, τον Hiroshi Fujiwara, για να παρουσιάσει μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση της Ghibli.

Advertisement
Advertisement

Η Maserati αποκάλυψε πρόσφατα τη συνεργασία της με την Hiroshi Fujiwara, που εκτός των άλλων είναι και ιδιοκτήτης της μάρκας Fragment.

Η συνεργασία θα μπορούσε να θεωρηθεί ασυνήθιστη για την Ιταλική εταιρεία που θα παρουσιάσει δύο ειδικές εκδόσεις του sport sedan Ghibli στο επίπεδο εξοπλισμού Granlusso με πρόθεση να κατασκευάσει μόλις 175 αυτοκίνητα. Ο 57χρονος σήμερα Hiroshi Fujiwara υπήρξε fashion icon (αυτό που σήμερα λέμε, influencer) και πρωτοπόρος της κουλτούρας του streetwear στο Τόκιο τη δεκαετία του 1980. Επηρεάζει την ιαπωνική μουσική βιομηχανία και ήταν ένας από τους πρώτους DJ που παρουσίασαν τη hip-hop μουσική σκηνή στη χώρα. Η συνεργασία που ονομάζεται «Maserati Meets Fragment» συνδυάζει τον ιταλικό σχεδιασμό και την ιαπωνική τελειοθηρία, με τα αυτοκίνητα που φέρουν τα σήματα της Fragment να έχουν συγκεκριμένα σχεδιαστικά στοιχεία.

Αποκαλύφθηκαν σε μια αποκλειστική παγκόσμια πρεμιέρα στο Τόκιο, οι δύο εκδοχές του μοντέλου με ξεχωριστές ονομασίες, Operanera και Operabianca. Καθένα από τα 175 αυτοκίνητα θα διαθέτει ματ πίσω τροχούς, μια μοναδικής σχεδίασης μάσκα και ειδική σήμανση. Το εσωτερικό είναι υπενδεδυμένο με ανώτερης ποιότητας δέρμα και Alcantara, με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά να είναι οι ασημί ραφές και οι σκούρες μπλε ζώνες ασφαλείας. Η σχεδιαστική ομάδα της Maserati Fuoriserie που ασχολείται με τις ειδικές παραγγελίες των πελατών της Ιταλικής εταιρείας, συνεργάστηκε με την εταιρεία του Hiroshi Fujiwara για να προκύψει αυτό το αποτέλεσμα. Το μοντέλο θα προβληθεί μέσα από τα δίκτυα της Maserati, όπου ταυτόχρονα θα μπορεί να δει κανείς και να επιλέξει, αξεσουάρ ένδυσης από τη συλλογή που φέρει τη σφραγίδα του Fujiwara.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari 296 GTB vs Maserati MC20: Πόσο ίδιες αλλά και πόσο διαφορετικές
Στο «σφυρί» Mercedes-Benz από 50 ευρώ αλλά και… Maserati Ghibli!
Maserati Ghibli και Quattroporte Trofeo: Τα ταχύτερα sedan με 326 χλμ τελική (+video)

 

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement