Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mahindra XUV Aero για την Ινδία

Ελλάδα 2:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mahindra XUV Aero για την Ινδία

ΝΕΑ

Mahindra XUV Aero για την Ινδία

ΝΕΑ

Στα μέρη μας την Mahindra μπορεί να την γνωρίζουμε περισσότερο για τα αγροτικά της, αλλά στην Auto Expo 2016 η ινδική εταιρία θα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον όχημα ελευθέρου χρόνου με κουπέ στιλ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Τα crossover και τα SUV είναι η νέα τάση που καλλιεργούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, μιας και διαπιστώνουν μία ισχυρή ζήτηση από το αγοραστικό κοινό. Ειδικά στην κατηγορία των premium SUV, υπάρχει μία κατεύθυνση προς τις σπορ εκδοχές με σήματα κατατεθέν την έντονα κεκλιμένη οροφή προς τα πίσω. Μάλιστα, ακόμη και μία low-budget εταιρία όπως είναι η Mahindra, θεωρεί πως υπάρχει χώρος στην γκάμα της για ένα τέτοιο μοντέλο και για αυτό στις 3 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει στην Auto Expo, στην Ινδία, το πρωτότυπο XUV Aero.

Τώρα, στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, να πούμε πως η Mahindra διαθέτει ήδη στην γκάμα της το σύγχρονο XUV500 με αυτοφερόμενο πλαίσιο και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς. Επίσης, να υπενθυμίσουμε πως από τα τέλη 2015 η Mahindra κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό και τον έλεγχο της θρυλικής εταιρίας Pininfarina. Οπότε να υποθέσουμε πως θα δούμε αρκετά ενδιαφέρονται στα επόμενα χρόνια(;).

Advertisement
Advertisement