Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Maguari HS1 GTC με κινητήρα V10 και 1.085 ίππους

Ελλάδα 23:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Maguari HS1 GTC με κινητήρα V10 και 1.085 ίππους

ΝΕΑ

Maguari HS1 GTC με κινητήρα V10 και 1.085 ίππους

ΝΕΑ

Ο Ισπανός κατασκευαστής supercar Hispano Suiza αποκαλύπτει το Maguari HS1 GTC με κινητήρα V10 και 1.085 ίππους.

Advertisement
Advertisement

 

Η Hispano Suiza αποκάλυψε το νέο της supercar, των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ με τον κωδικό Maguari HS1 GTC, το οποίο θα ξεκινήσει την καριέρα του στο τέλος της Άνοιξης.

Το πισωκίνητο supercar με τον κινητήρα στο κέντρο λέγεται ότι αποδίδει 1.085 PS μέσω ενός twin-turbo V10 με ηλεκτρικούς συμπιεστές που είναι πιθανό να προέρχονται από τη μονάδα της Lamborghini Huracan. Η ισχυρή αύξηση ισχύος σημαίνει 0-100 km/h σε μόλις 2,8 sec ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 380 km/h. Το αμάξωμα από ανθρακονήματα του Maguari χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά αεροδυναμικά στοιχεία. Παρά την 100χρονη ιστορία της μάρκας, η Hispano Suiza παρέμενε αδρανής μέχρι πρόσφατα. Νωρίτερα αυτό το μήνα το ηλεκτρικό grand tourer Hispano Suiza Carmen ήρθε στο φως πριν από την αποκάλυψή του στη Γενεύη, αντλώντας επιρροή από το coupe της Dubennet Xenia της εταιρείας πίσω στο 1938.

Advertisement
Advertisement

Αυτό έχει προκαλέσει κάποια διαφωνία, καθώς κάθε ένα από τα δύο αυτοκίνητα εξελίσσεται από διαφορετικούς κατασκευαστές, το Carmen από τη Hispano Suiza Cars και το Maguari από την Hispano Suiza Automobile Manufaktur AG, με τις δύο εταιρείες να ισχυρίζονται ότι έχουν δικαιώματα για το ιστορικό όνομα. Πάντως, το Maguari HS1 GTC βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα τελικά στάδια εξέλιξης με προγραμματισμένες παραδόσεις στα τέλη του 2019.