Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

M-Performance αξεσουάρ για τη νέα BMW Σειρά 1

Ελλάδα 2:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

M-Performance αξεσουάρ για τη νέα BMW Σειρά 1

ΝΕΑ

M-Performance αξεσουάρ για τη νέα BMW Σειρά 1

ΝΕΑ

Λιγότερες από 24 ώρες μετά την επίσημη αποκάλυψη της νέας Σειράς 1 από τη BMW, η Γερμανική εταιρεία παρουσιάζει τα M Performance αξεσουάρ.

Advertisement
Advertisement

 

Η BMW δεν χάνει χρόνο. Ούτε 24 ώρες μετά την αποκάλυψη της νέας Σειράς 1, η BMW προχώρησε στην αποκάλυψη των αξεσουάρ της M Performance για να τονώσει την εικόνα του μοντέλου και να δώσει επιπλέον πόντους sport διάθεσης. Είναι το πρώτο προσθιοκίνητο hatchback της BMW (μια και η Σειρά 2 Active Tourer θεωρείται MPV) και προφανώς η προσπάθεια της εταιρείας είναι να τονιστεί η sport διάθεση, με αισθητικές λεπτομέρειες που θα αφορούν όλες τις εκδόσεις του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Από τις λεπτομέρειες που προτείνει η M Performance, ξεχωρίζουν οι κόκκινες δαγκάνες στα φρένα εμπρός και πίσω (με τις εμπρός να είναι 4πίστονες) και οι τροχοί των 18 ιντσών. Το πακέτο των αεροδυναμικών βοηθημάτων δίνει μια πιο επιθετική διάθεση στην εμφάνιση της νέας Σειράς 1, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η διχρωμία με ορισμένα από τα σημεία του αμαξώματος να είναι σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, ενώ υπάρχουν και τμήματα από ανθρακόνημα με το χαρακτηριστικό βαθύ γκρι χρώμα.

Advertisement

Στη λίστα των αξεσουάρ της M Performance, υπάρχουν και ζάντες σφυρήλατες ελαφρού κράμματος με διάμετρο 19 ιντσών για καλοκαιρινά ελαστικά. Στην καμπίνα, οι προτάσεις της M Performance περιλαμβάνουν alcantara σε ορισμένα σημεία, με το τιμόνι να είναι ένα από αυτά. Για τα αυτοκίνητα με το Steptronic κιβώτιο ταχυτήτων, τα paddles είναι από ανθρακόνημα, ενώ οι προτάσεις ολοκληρώνονται με τις ιδιαίτερες μοκέτες για την επένδυση του πατώματος αλλά και τους προτζέκτορες στις πόρτες που προβάλλουν έως και τρία διαφορετικά μοτίβα στο έδαφος.

Advertisement