Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Los Angeles 2016: Κάψουλα με τροχούς

Ελλάδα 15:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Los Angeles 2016: Κάψουλα με τροχούς

ΝΕΑ

Los Angeles 2016: Κάψουλα με τροχούς

ΝΕΑ

Η άγνωστη Elio Motors δεν κάνει βαρύγδουπες ανακοινώσεις. Προτιμά να δουλεύει αθόρυβα, επί του προκειμένου επάνω σε ένα μελλοντικό εκκεντρικό τρίτροχο όχημα πόλης, που οδεύει προς την παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Σίγουρα, το νέο όχημα δείχνει με τη «διαστημική» αισθητική, μπροστά από την εποχή του, το ίδιο συνέβη και με τα προηγούμενα πρωτότυπα Elio. Ωστόσο, η εταιρία κάνει πολλές αλλαγές στα μηχανικά μέρη και αργεί σημαντικά προτού δείξει κάτι επίσημα, προκειμένου όλα να έχουν δοκιμαστεί πριν φτάσουν στον καταναλωτή.

Elio-inter-640

Advertisement
Advertisement

Η Elio λέει ότι, «το E1C είναι μέρος των οχημάτων E-Series Elio Motors, που χτίζονται για τους σκοπούς της δοκιμής και της τελικής επικύρωσης».

Πάνω από το ποσοστό του 80%, το Elio E1C συναρμολογήθηκε χρησιμοποιώντας μαλακά εργαλεία, θέλοντας να δείξει πως απαιτούνται χαμηλού κόστους εργαλεία παραγωγής προς όφελος της βιομηχανικής χρήσης.

Elio-640

Advertisement

Τα επιμέρους τμήματα (πλαίσιο, εσωτερικό, ανάρτηση) είναι έτοιμα, λίγο πριν από την πλήρη παραγωγή. Οι άνθρωποι της εταιρίας τόνισαν με έμφαση, πως όπως κατασκεύασαν το ένα, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις 62.000 παραγγελίες, που έχουν λάβει μέχρι τώρα.