Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

LIVE η κίνηση: Βελτιωμένο το κυκλοφοριακό στους δρόμους της Αθήνας

Ελλάδα 15:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

LIVE η κίνηση: Βελτιωμένο το κυκλοφοριακό στους δρόμους της Αθήνας

ΝΕΑ

LIVE η κίνηση: Βελτιωμένο το κυκλοφοριακό στους δρόμους της Αθήνας

ΝΕΑ

Στο «κόκκινο» οι δρόμοι τις πρωινές ώρες λόγω της 24ωρης απεργίας σε μετρό, ΗΣΑΠ λεωφορεία, τραμ – Βελτιώνεται η κατάσταση χάρη και στην παρέμβαση της τροχαίας – Αναμένεται επιδείνωση της κατάστασης μετά το μεσημέρι ελέω πιθανής βροχόπτωσης.

Advertisement
Advertisement

Μεγάλη η ταλαιπωρία από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (21/09) στην κίνηση των οχημάτων στους δρόμους του λεκανοπεδίου λόγω και της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει για σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Βελτιώνεται σταδιακά η κατάσταση.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι αυξημένη κίνηση λίγο μετά τις 9 το πρωί καταγραφόταν στον Κηφισό – στην κάθοδο από την Κηφισιά  μέχρι το Περιστέρι και στην άνοδο από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια – σε τμήματα της καθόδου της Κηφισίας και της Μεσογείων,   στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος προς Πειραιά, στο λιμάνι του Πειραιά, στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως με την κατάσταση να αναμένεται να επιδεινώνεται συνεχώς όσο περνάει η ώρα.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Περιφέρειας Αττικής για την κίνηση, Κίμωνα Λογοθέτη, «ήδη από 7:30 το πρωί όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής ήταν σε συμφόρηση». Συγκεκριμένα, δεν κυκλοφορούν από την έναρξη της βάρδιας έως τη λήξη της λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ δε λειτουργούν το τραμ και το μετρό (γραμμές 1,2&3).

Τα πιο σημαντικά προβλήματα σύμφωνα με την τροχαία Αττικής είναι στην Αθηνών Λαμίας και στα δύο ρεύματα από τη λεωφόρο Αθηνών έως τον ανισόπεδο κόμβο Καλυφτάκη, στην άνοδο και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, στη λεωφόρο Μεσογείων, στην άνοδο και στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού.

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, και στα δυο ρεύματα της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ – Κάντε κλικ και πάνω στο χάρτη

xartes0_2

H Αθήνα, θα μείνει για ένα 24ωρο χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Εντωμεταξύ, πάντως, αναμένεται και η εκδίκαση του αιτήματος των ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ που προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη η απεργία που ανακοινώθηκε από τα Σωματεία Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απεργία ΜΜΜ: Ποια συγκοινωνιακά μέσα θα τραβήξουν χειρόφρενο
Απίστευτο: Ο Μπάιντεν κόλλησε στο μποτιλιάρισμα! (+video)
Τέλος η κυκλοφοριακή συμφόρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια!