Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Live από Κροατία: Από 19.900€ το Trax

Ελλάδα 15:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Live από Κροατία: Από 19.900€ το Trax

ΝΕΑ

Live από Κροατία: Από 19.900€ το Trax

ΝΕΑ

Το NewsAuto.gr ταξιδεύει στις Δαλματικές Ακτές για μία πρώτη γνωριμία με το μικρό SUV της Chevrolet, το ολοκαίνουριο Trax! Αποστολή Ζαντάρ: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Δυναμική είσοδο στη συγκεκριμένη κατηγορία κάνει η αμερικανική μάρκα, με ένα μοντέλο που τελικά θα δούμε στη χώρα μας στις αρχές Ιουλίου! Το Trax μοιράζεται μεγάλο μέρος του DNA του με το “αδερφό” Mokka της Opel που λειτουργεί επίσης υπό την ομπρέλα της GM. Και κυρίως, το ίδιο πάτωμα.

Η ελληνική αντιπροσωπεία ποντάρει πολλά στην έκδοση με τον υπέρ-τροφοδοτούμενο 1400άρη κινητήρα που αποδίδει 140 PS και έχει μόνιμη τετρακίνηση. Κοστίζει 21.940€ (με απόσυρση), εξοπλίζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και σύμφωνα με τη Chevrolet, η κατανάλωση του σε μεικτό κύκλο είναι 6,5 lt/100 km (εκπομπές CO2 στα επίπεδα των 149 g/km). Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 194 km/h ενώ η επιτάχυνση 0-100 επιτυγχάνεται σε 9.8sec.

Πρώτη επιλογή στη γκάμα όμως, είναι αυτή με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 1.6 lt που βγάζει 115 PS, προσφέρεται μόνο με κίνηση στον εμπρός άξονα και εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Όπως αναφέρουμε και στον τίτλο του άρθρου, στη βασική έκδοση LS, το κόστος απόκτησής του είναι κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των είκοσι χιλιάδων ευρώ, συγκεκριμένα στα 19.900€.
[nggallery id=2471]
Θα υπάρχει φυσικά και επιλογή diesel, με τον 1.7lt κινητήρα των 130 PS που προσφέρεται είτε με κίνηση μόνο στον εμπρός άξονα, είτε τετρακίνηση, με το κόστος απόκτησης να ορίζεται στα 25.350€ και τα 26.500€ αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Chevrolet, ο βασικός εξοπλισμός θα είναι κατά τι, πλουσιότερος εκείνου του Mokka, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MyLink, να εφοδιάζει όλες τις εκδόσεις πλην της βασικής.

Τις επόμενες ώρες θα έχουμε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε εκτενώς το νέο Chevrolet Trax στους Κροατικούς δρόμους, μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για τις πρώτες μας εντυπώσεις πίσω από το τιμόνι.