Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η limo του νέου πλανητάρχη

Ελλάδα 8:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η limo του νέου πλανητάρχη

ΝΕΑ

Η limo του νέου πλανητάρχη

ΝΕΑ

Η μεγάλη ανατροπή στις δημοσκοπήσεις έγινε, η έκπληξη δεν έχει προηγούμενο, με τον Trump ως νέο πρόεδρο της Αμερικής, να ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο νέο «κτήνος» της GM με τις ανοικονόμητες διαστάσεις.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η νέα λιμουζίνα του Donald Trump και της οικογένειάς του, αποκαλείται “θηρίο 2”, υιοθετεί μηχανικά μέρη από ακριβές Cadillac και πατά πάνω σε πλατφόρμα φορτηγού βαρέως τύπου παρακαλώ, προκειμένου να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στις απαιτητικές προδιαγραφές ασφαλείας.

Παράλληλα να στηρίξει το ενισχυμένο αμάξωμα, το οποίο για την περίσταση ξεπερνά τους οκτώ τόνους βάρους. Θεωρείται αυτονόητο πως θα διαθέτει κορυφαία θωράκιση σε κάθε σπιθαμή του, ώστε το υπεραυτοκίνητο να είναι ανθεκτικό ακόμα και σε περίπτωση μιας βομβιστικής επίθεσης.

Advertisement
Advertisement

Η GM το τελευταίο διάστημα έχει πάρει εργολαβία την κατασκευή των πολυτελών προεδρικών οχημάτων, ενώ διέρρευσε πως έχει επενδύσει ήδη πάνω από 15 εκατομμύρια δολάρια για την εξέλιξη και κατασκευή 12 παρόμοιων νέων λιμουζινών που είναι τοποθετημένες απανταχού του πλανήτη, έτοιμες να μεταφέρουν τον νέο “πλανητάρχη” όπου επιθυμεί, όταν φυσικά αυτός βρίσκεται μακριά από τις ΗΠΑ. Καλορίζικη…

Ηδη δοκιμάζεται με καμουφλάζ:

beast2