Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Λίγο πιο σπορ τα Audi A4, A5, S4 και S5

Ελλάδα 23:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Λίγο πιο σπορ τα Audi A4, A5, S4 και S5

ΝΕΑ

Λίγο πιο σπορ τα Audi A4, A5, S4 και S5

ΝΕΑ

Η Audi εφοδιάζει τα μοντέλα A4, A5, S4 και S5 με δύο ειδικές εκδόσεις για να τονώσει το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.

Advertisement
Advertisement

Με την Competition Edition και την Competition Edition Plus, τα Audi A4, A5, S4 και S5 γίνονται λίγο πιο σπορ και συνεχίζουν να προκαλούν το αγοραστικό ενδιαφέρον.

Τα μοντέλα με το νέο πακέτο Competition Edition διαθέτουν μπροστινή μάσκα, εισαγωγές αέρα, διαχύτη και απολήξεις εξάτμισης φινιρισμένα σε γυαλιστερό μαύρο, όπως και τα σήματα της Αudi, τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, οι κολώνες που πλαισιώνουν το παρμπρίζ και το πίσω «χείλος» που παίζει το ρόλο της αεροτομής. Στην έκδοση Competition Edition του Α4, διακρίνουμε επίσης και μια προστατευτική μαύρη αυτοκόλλητη λωρίδα στα μαρσπιέ για προστασία από τα πετραδάκια.

Αντίστοιχα, τα μοντέλα S που είναι εξοπλισμένα με πακέτο Competition Edition έχουν μαύρο και κόκκινο στο λογότυπου που βρίσκεται στη μάσκα, ενώ και οι απολήξεις της εξάτμισης είναι φινιρισμένες σε σκούρο χρώμιο. Το πακέτο Competition Edition Plus προσφέρει στους πελάτες ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες όπως είναι η προβολή λογότυπου από λάμπες LED με το λογότυπο S, πακέτο φωτισμού περιβάλλοντος και κόκκινες δαγκάνες στα φρένα.

Advertisement
Advertisement

Η Audi θα προσφέρει επίσης τα φιμέ κρύσταλλα στα εμπρός φώτα (που είναι χαρακτηριστικό των RS μοντέλων) σε ορισμένα από τα προαναφερθέντα μοντέλα που αφορούν οι δύο νέες εκδόσεις. Τα δύο πακέτα θα είναι διαθέσιμα αρχικά στη Γερμανική αγορά από τον Ιανουάριο του 2023, σε τιμές που θα κυμαίνονται από τα 950 έως τα 3.150 ευρώ, ανάλογα το μοντέλο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Audi Q4 Sportback e-tron: Η σπορ γοητεία των ηλεκτρικών (+video)
Τα ηλεκτρικά Audi συνοδεύονται από 7 χρόνια σέρβις!
Audi: Και επίσημα η συμμετοχή της στην F1 από το 2026

 

Advertisement