Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lexus: «Μαύρη Ζώνη» για τα RC 300/350 F Sport

Ελλάδα 11:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lexus: «Μαύρη Ζώνη» για τα RC 300/350 F Sport

ΝΕΑ

Lexus: «Μαύρη Ζώνη» για τα RC 300/350 F Sport

ΝΕΑ

Μια νέα ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής των RC 300/350 F Sport θα παρουσιάσει στο κοινό η Lexus στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης αυτό το μήνα με την ονομασία «Black Line». Η εν λόγω έκδοση θα παραχθεί στον περιορισμένο αριθμό των 650 αυτοκινήτων για το κουπέ της ιαπωνικής εταιρίας και ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες χάρη στο μαύρο εξωτερικό χρώμα, αλλά και τις διαφορετικές λεπτομέρειες σε σχέση με τη στάνταρ έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, τα φιλέτα χρωμίου που βλέπουμε να πλαισιώνουν τα παράθυρα αλλά και τη γρίλια έχουν αντικατασταθεί από φιλέτα μαύρου χρωμίου, οι ζάντες είναι μαύρες ματ ενώ υπάρχει η επιλογή για επίσης μαύρες δαγκάνες ή -πιο ταιριαστά για την περίσταση κατά την γνώμη μας- πορτοκαλί.

Οι αλλαγές συνεχίζονται και μέσα με την χαρακτηριστική πορτοκαλί ραφή να κάνει την εμφάνισή της σε καθίσματα και πόρτες ζωντανεύοντας το σκουρόχρωμο εσωτερικό, ενώ ειδικά για αυτή την έκδοση έχει επιλεχθεί και το τιμόνι με τις ξύλινες λεπτομέρειες και ξεχωριστές αποχρώσεις του μαύρου που δημιουργήθηκαν και επιλέχθηκαν από μάστερ τις ιαπωνικής καλλιγραφίας γνωστής και ως Shodo. Φωτογραφία δυστυχώς δεν υπάρχει προς το παρόν καθώς η Lexus έδωσε στη δημοσιότητα μόνο μια εικόνα του μοντέλου.

Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη και για τις τέσσερις εκδόσεις του RC coupe (RC 300, RC 300 AWD, RC 350 και RC 350 AWD) με τον δίλιτρο τουρμπάτο τετρακύλινδο κινητήρα και τον V6 των 3,5 λίτρων.

Advertisement
Advertisement

Στον πλούσιο εξοπλισμό περιλαμβάνονται το σύστημα ήχου της Mark Levinson και σύστημα πλοήγησης, Parking Assist, ηλιοροφή και φώτα LED με τη τιμή να ξεκινά από τα 51.730 δολάρια ΗΠΑ.