Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Land Rover Defender θα πατήσει και στις ΗΠΑ

Ελλάδα 23:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Land Rover Defender θα πατήσει και στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Το Land Rover Defender θα πατήσει και στις ΗΠΑ

ΝΕΑ

Ένα πολύ καλό χριστουγεννιάτικο δώρο έκανε η Land Rover στους φίλους του σκληροπυρηνικού off roading στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθώς ανακοίνωσε πως το νέο Defender θα διατίθεται στις αγορές των ΗΠΑ και Καναδά.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Τα καλά νέα ανακοινώθηκαν από τον αντιπρόεδρο Marketing Βορείου Αμερικής της JLR, Kim McCullough. Σαφώς πρόκειται για μια απόφαση που θα ωφελήσει τόσο το αγοραστικό κοινό που θα έχει πρόσβαση σε ένα από τα καλύτερα εκτός δρόμου οχήματα παραγωγής αλλά και για την ίδια την JLR καθώς η αγορά της Β. Αμερικής είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως.

Το νέο Defender αναμένεται το 2020 και ήδη η εταιρία με αρκετά teaser που κυκλοφορεί ανά τακτά διαστήματα έχει κάνει γνωστό πως το νέο μοντέλο της με το θρυλικό όνομα βρίσκεται σε φάση εντατικών δοκιμών σε όλο τον κόσμο και κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες που μπορεί να συναντήσει ένα όχημα. Στόχος όλων αυτών είναι φυσικά να συνεχίσει την παράδοση που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα το Defender. Μάλιστα οι άνθρωποι της εταιρίας αρκετές φορές έχουν τονίσει πως το νέο Defender θα είναι το πιο ικανό εκτός δρόμου όχημα που έχει φτιάξει ποτέ η Land Rover.

land-rover-defender-test-prototypes-in-north-america45654harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Μερικές από τις πιο σημαντικές αλλαγές του νέο μοντέλου σε σχέση με τον προκάτοχό του θα είναι η υιοθέτηση ανεξάρτητης ανάρτησης καθώς και η προσθήκη στη γκάμα ενός μικρού 2λιτρου πετρελαιοκινητήρα ενώ δεν αποκλείεται και η εξέλιξη μιας υβριδικής έκδοσης.

land-rover-defender-test-prototypes-in-north-america45654harpi640

Advertisement