Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Land Rover Defender με κινητήρα V8 με 480 ίππους (video)

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Land Rover Defender με κινητήρα V8 με 480 ίππους (video)

ΝΕΑ

Land Rover Defender με κινητήρα V8 με 480 ίππους (video)

ΝΕΑ

Η Osprey Custom Cars (OCC) στις ΗΠΑ αναλαμβάνει να αναπαλαιώσει (ευλαβικά) το Land Rover Defender σας και να το… βελτιώσει με έναν κινητήρα V8 6.200 κ.εκ. (480 ίππων) και… εξαψήφιο κόστος.

Advertisement
Advertisement

 

Πολλοί βελτιωτές, δεν έχουν προσθέσει ακόμα το νέο Land Rover Defender στην γκάμα τους, αλλά υπάρχει μία τεράστια ποσότητα ανταλλακτικών για το παλαιότερο μοντέλο. Αυτό εκμεταλλεύεται η Osprey Custom Cars (OCC) (στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ) και προτείνει /πουλά ένα μοναδικό project restomod (αναπαλαίωση/βελτίωση) στην τιμή των : 175.355 ευρώ (189.000 δολάρια).

Advertisement
Advertisement

Η καρδιά της μετατροπής είναι το μοτέρ 6,2 λίτρων LS3 V8 της General Motors (το οποίο χρησιμοποιεί η Corvette). Αποδίδει 480 ίππους και 658 Nm ροπής , που διοχετεύονται σε δύο ενισχυμένους άξονες μέσω ενός εξατάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.Το 1992 D130 pickup διαθέτει aftermarket transfer case, ενισχυμένα διαφορικά και ημιαξόνια (εμπρός/πίσω) ελατήρια και αμορτισέρ, αμορτισέρ τιμονιού και ράβδους στρέψης, μεγαλύτερης διαμέτρου δισκόφρενα, σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα.

Κιτ βελτίωσης για το Land Rover Defender 90/110

Στο εξωτερικό μέρος του οχήματος οι αλλαγές περιλαμβάνουν: Νέα μάσκα (αυξάνει τη ροή του αέρα και την ψύξη του κινητήρα) προστατευτική «ποδιά» αλουμινίου και νέο καπό. Όλα τα φωτιστικά σώματα είναι αλλαγμένα με LED, υπάρχουν επενδύσεις με ανθρακόνημα στους πλευρικούς καθρέφτες, στις λαβές των θυρών και στο καπάκι του ρεζερβουάρ. Το ανανεωμένοι Defender είναι βαμμένο στο χρώμα της Rover Santorini Black και πατά σε μαύρες ζάντες αλουμινίου Mondial Retro Light των 20 ιντσών με ελαστικά Cooper Discoverer STT Pro (275/65).

Advertisement

Ανοίγοντας τις πόρτες του Defender 130 αποκαλύπτεται μια αναβαθμισμένη καμπίνα, όπου η Osprey την έχει εξοπλίσει με μαύρα δερμάτινα καθίσματα και ξεχωριστό κλιματισμό (εμπρός και πίσω) δερμάτινο ταμπλό και ταπετσαρίες, piano black λεπτομέρειες και τιμόνι Momo. Αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα infotainment με ξεχωριστό έλεγχο για τους επιβάτες των πίσω θέσεων, οθόνη ψυχαγωγίας 7 ιντσών από την Pioneer με Android Auto και Apple CarPlay, κάμερα όπισθεν, απομακρυσμένο κλείδωμα και εκκίνηση κινητήρα και άλλα.

Ένα Land Rover Defender για να κατακτήσετε τον κόσμο

Advertisement

Η Osprey προσφέρει επίσης μερικά έξτρα αξεσουάρ, όπως τα έξτρα LED φώτα στην οροφή, εξωτερικό κλωβό ασφαλείας, «εργάτη» εμπρός, επιπλέον ηχομόνωση, ασύρματη θέση φόρτισης για συμβατά smartphones, φωτισμός περιβάλλοντος LED και πολλά άλλα.

 

Advertisement