Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Land Rover Defender για να κατακτήσετε τον κόσμο

Ελλάδα 9:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Land Rover Defender για να κατακτήσετε τον κόσμο

ΝΕΑ

Ένα Land Rover Defender για να κατακτήσετε τον κόσμο

ΝΕΑ

Εάν οι απίστευτες ικανότητες του Land Rover Defender δεν σαν φαίνονται αρκετές τότε ρίξτε μια ματιά στο Defender 6×6 των 300.000 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Υποθέτουμε πως η ιδέα για την δημιουργία του συγκεκριμένου Land Rover Defender ήρθε από την εξάτροχη Mercedes-AMG G63. Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πρόκειται για ένα αυτοκίνητο από την ίδια την βρετανική εταιρία αλλά για ένα χειροποίητο μοντέλο από την εταιρία Chelsea Truck Company.

Η ονομασία που έχει δοθεί σε αυτό το μοναδικό Defender είναι Flying Huntsman 6×6 ενώ το κόστος που θα κληθούν να πληρώσουν όσοι θεωρήσουν πως πρέπει να μπει στη συλλογή τους αγγίζει τις 300.000 ευρώ. Φυσικά αυτό το ποσό δεν αντιστοιχεί απλώς στην προσθήκη ενός επιπλέον άξονα με δύο τροχούς. Πρόκειται για μια εξειδικευμένη κατασκευή σε κάθε της λεπτομέρεια ξεκινώντας φυσικά με το γεγονός πως η επιπλέον άξονας είναι λειτουργικό κομμάτι της μετάδοσης γεγονός που σημαίνει πως το αυτοκίνητο δεν πατά απλώς σε 6 τροχούς αλλά πως υπάρχει μετάδοση της ισχύος σε όλους από αυτούς. Αντίστοιχα σημαντικό στοιχείο είναι επίσης η παρουσία ενός V8 6.2 λίτρων της GM ο οποίος αποδίδει 430 ίππους και συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Advertisement
Advertisement

Για την εμφάνιση φροντίζει ένα πακέτο από ποδιές, προστατευτικά πλαστικά και ρολκέιτζ τα οποία τονίζουν τον εκτός δρόμου χαρακτήρα ενώ στο εσωτερικό τα πάντα είναι ντυμένα με δέρμα εξαιρετικής ποιότητας δίνοντας έναν αέρα πολυτέλειας.

 

Advertisement