Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Λάμψη και ουσία στο περίπτερο της Fiat

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Λάμψη και ουσία στο περίπτερο της Fiat

ΝΕΑ

Λάμψη και ουσία στο περίπτερο της Fiat

ΝΕΑ

Μετά από αρκετά χρόνια, η γκάμα της Fiat είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες μεγάλων ομάδων του καταναλωτικού κοινού. Με αυτοκίνητα που δίνουν έμφαση στην οδηγική απόλαυση, αλλά και εκεί που προβάλλουν την πρακτικότητα. Μία επίσκεψη έως τις 30 Οκτωβρίου στην έκθεση Αυτοκίνηση 2016, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, θα σας πείσει.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η «λάμψη» προέρχεται από το 124 Spider, το πισωκίνητο roadster που αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Fiat με τη Mazda. Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο 1.4 MultiAir, ο οποίος με τη βοήθεια turbo αποδίδει 140 ίππους.

Διαβάστε ΕΔΩ τη δοκιμή του επί ιταλικού εδάφους από τον Τάκη Πουρναράκη.

Advertisement
Advertisement

autokinisi-2016-fiat-124-spider

Την «ουσία» θα τη βρείτε ακριβώς δίπλα, στη hatch έκδοση του Tipo. Τα δυνατά του σημεία είναι οι προσφερόμενοι χώροι και η σχέση αξίας-τιμής. Το πεντάθυρο αυτοκίνητο έχει μήκος 4,37 m. και χώρο αποσκευών 440 lt. Στην ελληνική αγορά το Tipo hatchback θα διατίθεται με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 95 PS και 1.6 E-Torq 110 PS, ενώ η γκάμα των diesel περιλαμβάνει τους 1.3 MTJ 95 PS, 1.6 MTJ 120 PS και 1.6 MTJ 120 PS TCT. O εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας (στη βασική έκδοση Pop) περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP/Hill Holder, πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα, σύστημα U-Connect κ.α.

autokinisi-2016-fiat-tipo-hatch

Advertisement

Η πιο πλούσια έκδοση Lounge προσθέτει εμπρός – πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, αυτόματο κλιματισμό, cruise control, σύστημα πολυμέσων U-Connect με οθόνη 7”, ζάντες αλουμινίου 16”, αισθητήρες φώτων/βροχής κ.α.

Στο περίπτερο της Fiat θα… πετύχετε και το πρώτο της pick up, το Fullback (διαβάστε ΕΔΩ για όλα τα pick up της έκθεσης).

Advertisement