Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Huracan Super Trofeo: Ταύρος στην πίστα

Ελλάδα 11:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Huracan Super Trofeo: Ταύρος στην πίστα

ΝΕΑ

Lamborghini Huracan Super Trofeo: Ταύρος στην πίστα

ΝΕΑ

Ο H.R. Owen έχει πουλήσει σε κάποια έκθεση ακριβών υπέρ-αυτοκινήτων στο Λονδίνο μια Lamborghini Huracan Super Trofeo και λέει ότι το αυτοκίνητο έχει καλύψει λιγότερα από 4.000 km. Το επιχείρημα είναι πως ολοκληρώθηκε μόνο η μισή σεζόν, έτσι δεν έχει χρησιμοποιηθεί τόσο πολύ στην πίστα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Χρειάζεται τώρα ένας νέος ιδιοκτήτης που είναι πρόθυμος να αγωνιστεί πραγματικά σαν να σχεδιάστηκε από την αρχή γι αυτόν η συγκεκριμένη Lambo. Όπως υποδεικνύει το μοντέλο 620-2, ο κινητήρας V10 των 5.2 λίτρων προσφέρει πλέον 620 ίππους στους πίσω τροχούς παρακαλώ, έτσι έχει επιπλέον 40 ίππους πάνω από τους 580 της «απλής» Huracan. Ταυτόχρονα, η ροπή αυξάνεται κατά 30 Nm φτάνοντας τώρα στα 570 Nm!

Ενώ η έκδοση δρόμου ζυγίζει 1.509 kg, η αγωνιστική έκδοση που βλέπετε εδώ ζυγίζει μόλις 1.270 kg. Κάνοντας απλά μαθηματικά, αυτή είναι μια σημαντική δίαιτα 239 kg χάρη σε ένα απογυμνωμένο εσωτερικό και μια πληθώρα άλλων μέτρων εξοικονόμησης βάρους. Υπολογίζοντας την απώλεια βάρους με την αναβάθμιση του κινητήρα, η αναλογία ισχύος προς το βάρος βελτιώθηκε σημαντικά (από 2,6 kg/hp σε 2,1 kg/hp).

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το ότι είναι ελαφρύτερη και πιο ισχυρή, η Super Trofeo φαίνεται συνάμα και πιο απειλητική, ειδικά λόγω αυτής της τεράστιας πίσω πτέρυγας. Το κακό βέβαια είναι, πως δεν μπορείτε να την οδηγήσετε στην πόλη, καθώς παραείναι θορυβώδης και προκλητική…

Lamborghini-huracan-super-trofeo-tsiro-640