Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Huracan EVO: Ετοιμάζεται η έκδοση Spyder

Ελλάδα 3:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Huracan EVO: Ετοιμάζεται η έκδοση Spyder

ΝΕΑ

Lamborghini Huracan EVO: Ετοιμάζεται η έκδοση Spyder

ΝΕΑ

Η Huracan EVO αποκαλύφθηκε από την Lamborghini πριν από μερικές εβδομάδες και όπως βλέπουμε και στο βίντεο που ακολουθεί, πολύ κοντά στην παραγωγή βρίσκεται και η ανοιχτή έκδοση Spyder η οποία δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

 

Το εν λόγω βίντεο που μας έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχει αναρτηθεί εδώ και μερικές ημέρες στο Youtube με τον άνθρωπο που έκανε την λήψη να υποψιάζεται αλλά να μην είναι και πολύ σίγουρος για το τι ακριβώς βλέπει μπροστά του.

Advertisement
Advertisement

Το βαρύ καμουφλάζ του συγκεκριμένου πρωτότυπου δεν είναι ικανό να αποκρύψει τις γραμμές και αναλογίες του αμαξώματος της Spyder έκδοσης με τις εξατμίσεις να βγαίνουν περίπου στο ίδιο σημείο με εκείνες της Huracan Performante, ενώ γενικά η σχεδίαση του πίσω μέρους φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια του υπάρχοντος μοντέλου, έχοντας όμως αποκτήσει έναν ακόμη πιο δραματικό τόνο.

Το νέο μοντέλο της Lamborghini αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του κάποια στιγμή το 2020, αν και η φημολογία που το συνοδεύει κάνει λόγο και για επίσπευση του ντεμπούτου από την μεριά των Ιταλών και αποκάλυψη της Spyder έκδοσης στα τέλη του 2019.

Advertisement

Η ανοιχτή της Huracan EVO αναμένεται να χρησιμοποιεί για την κίνησή της τον ίδιο ατμοσφαιρικό V10 της κλειστής έκδοσης με χωρητικότητα 5,2 λίτρα και απόδοση που ανέρχεται στους 631 ίππους. Η τετραδιεύθυνση αλλά και η τετρακίνηση λογικά θα δώσουν και εδώ το “παρών”, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια αναβάθμιση στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας και άνεσης του αυτοκινήτου.

Advertisement