Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lamborghini Huracan EVO: Με 640 ίππους και τετραδιεύθυνση

Ελλάδα 11:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Huracan EVO: Με 640 ίππους και τετραδιεύθυνση

ΝΕΑ

Lamborghini Huracan EVO: Με 640 ίππους και τετραδιεύθυνση

ΝΕΑ

Η νεώτερη έκδοση (λίγο πριν την αντικατάσταση) της Lamborghini Huracan, έχει το όνομα EVO, έχει ένα νέο σύστημα Vehicle Dynamics Control, νέα τεχνολογία infotainment αλλά και καλύτερες επιδόσεις με 0-100 σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ  (gs@newsauto.gr)

Το όνομά της μας ήταν ήδη γνωστό από ένα teaser, που έδωσε η Lamborghini μέσω μίας εφαρμογής (invite-only). Παρόλα αυτά, η εικόνα της μας δίνει μία καλή ματιά για την καινούργια Huracan, που έρχεται.

Advertisement
Advertisement

Η Lamborghini έδωσε στην Huracan EVO ένα νέο μπροστινό προφυλακτήρα, με αεραγωγούς σε σχήμα “Υ” και splitter για καλύτερη ροή του αέρα. Το προφίλ της μας αποκαλύπτει ένα νέο σχέδιο στις ζάντες και τις νέες πλευρικές εισόδους αέρα.

Το πίσω τμήμα κάνει την νέα Huracan να ξεχωρίζει. Οι εξατμίσεις είναι τοποθετημένες ψηλότερα στον πίσω προφυλακτήρα, ενώ υπάρχει ενσωματωμένη αεροτομή με εμφάνιση “Ducktail”.

HuracanEVO1

Advertisement

Αυτό που δεν γίνεται άμεσα ευδιάκριτο είναι η αεροδυναμική απόδοση. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την “Lambo”, η EVO, έχει κατά 5 φορές καλύτερη αεροδυναμική, σε σύγκριση με την Huracan πρώτης γενιάς.

HuracanEVO2

Advertisement

“Η Lamborghini σκοπεύει να οδηγήσει την τεχνολογία των σούπερ σπορ αυτοκινήτων στο υψηλότερο επίπεδο για να αυξήσει και το συναίσθημα στην οδήγηση. Αυτή είναι η ουσία της νέας Huracán EVO. Παίρνει τις εξαιρετικές ικανότητες της Huracan Performante και τις συνδυάζει με τον δυναμικό έλεγχο οχημάτων υπερσύγχρονης τεχνολογίας για να ενισχύσει την καθημερινή εμπειρία οδήγησης Huracán”, δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Stefano Domenicali και πρόσθεσε:

HuracanEVO3

” Η Huracan EVO είναι ο ορισμός της εξέλιξης: Είναι ένα βήμα μπροστά, επαναπροσδιορίζοντας τις παραμέτρους του μοντέλου. Είναι εξαιρετικά εύκολη στην οδήγηση, παρέχοντας την καλύτερη εμπειρία οδήγησης σε κάθε περιβάλλον ».

Advertisement

HuracanEVO4