Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Lamborghini Hexagon Project, επεισόδιο 3

Ελλάδα 13:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Lamborghini Hexagon Project, επεισόδιο 3

ΝΕΑ

Video: Lamborghini Hexagon Project, επεισόδιο 3

ΝΕΑ

Ακόμα πιο κοντά στην αποκάλυψη του νέου «πλάσματος» που θα «γεννηθεί» στο εργοστάσιο της Σαντ’ Άγκατα Μπολονέζε βρίσκεται η Lamborghini.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Τουλάχιστον αυτός είναι ο τίτλος του τρίτου επεισοδίου της σειράς «Hexagon Project» μέσω της οποίας η ιταλική μάρκα προσπαθεί να μας… ζεστάνει ενόψει των επίσημων αποκαλυπτηρίων της Cabrera (ή Huracan).

Η παρέα των τριών βρετανών που ταξίδεψαν από το Λονδίνο στην έδρα της Lamborghini, συνεχίζει τις περιπέτειες της. Ίσως θυμάστε πως στο δεύτερο επεισόδιο, απέκτησαν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου αλλά ξελογιάστηκαν από μία ιταλίδα με σάρκα και οστά (κι όχι λαμαρίνα) – αν και την ώρα των… αποκαλύψεων έμεινε από μπαταρία η κάμερά τους.

Advertisement
Advertisement

Το τρίτο επεισόδιο ξεκινά έχοντας χάσει τα επίμαχα δευτερόλεπτα που η εργαζόμενη στο εργοστάσιο της Lamborghini άλλαξε ρούχα και συνεχίζεται με τη περιπλάνηση της παρέας στα άδυτα των εγκαταστάσεων. Highlight όταν βρίσκονται σε χώρο στάθμευσης και σαν μικρά παιδιά δεν ξέρουν με πoιο «παιχνίδι» να παίξουν.

Αυτή τη φορά, παίρνουμε και μία ηχητική δόση από τη γλυκιά μελωδία ενός V12 – καιρός ήταν αφού έως τώρα δεν έχουμε δει καθόλου δράση. Αναμένουμε λοιπόν το επόμενο επεισόδιο και φυσικά, το επόμενο supercar από τη Lamborghini.

Οι επίσημες αποκαλύψεις σχετικά με τη Cabrera αναμένονται πριν φύγει ο χρόνος. Μέχρι τότε, δείτε τη να κάνει δοκιμές σε πίστα πατώντας εδώ.