Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Lamborghini Diablo μόνο με 4.112€!

Ελλάδα 15:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Lamborghini Diablo μόνο με 4.112€!

Men + Speed

Lamborghini Diablo μόνο με 4.112€!

Men + Speed

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα αυτοκίνητα ύστερα από ατυχήματα πρέπει να υποστούν διορθώσεις ή όταν κατά παραγγελία του πελάτη γίνονται τροποποιήσεις σε ένα αμάξι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Βλέποντας κανείς την παρακάτω εικόνα, καταλαβαίνει αμέσως ότι επεμβάσεις που χρειάζεται πρόκειται να είναι πολύ πιο περίπλοκες, χρονοβόρες και δύσκολες από ό,τι συνήθως. Αυτή η Lambo καταστράφηκε, σύμφωνα με τα λόγια του πωλητή, από μια φωτιά που ξεκίνησε κοντά στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Το υπόλοιπο μέταλλο υποβλήθηκε σε επεξεργασία με μια ουσία για να εξουδετερώσει τη σκουριά και να μην έχει καμία μυρωδιά.

Lamborghini-Diablo-b640

Ο μεταλλικός σκελετός του ήταν αποθηκευμένος μέσα σε μια αποθήκη για μερικά χρόνια μέχρι που αποφάσισε ο ιδιοκτήτης του να τον βάλει στο eBay, όπου κατάφερε να πάρει 26 προσφορές, με τη νικητήρια να φτάνει τα 4.600 δολάρια.

Advertisement
Advertisement

Η Diablo κατασκευάστηκε από το 1990 έως το 2001. Ήταν διαθέσιμη σε δύο τύπους, coupe και roadster, με κίνηση στον πίσω άξονα ή τετρακίνηση. Έπαιρνε ισχύ από έναν V12 5.7lt κινητήρα 492 ίππων που συνεργαζόν με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Το 1999 απέκτησε ένα βελτιωμένο-αεροδυναμικό αμάξωμα, ένα νέο ταμπλό και αναβάθμιση ισχύος στους 529 ίππους.

Lamborghini-Diablo-a640

Η Diablo αντικαταστάθηκε από την Murcielago, την οποία με τη σειρά της διαδέχθηκε η Aventador.

Advertisement

Είμαστε πραγματικά περίεργοι να δούμε ποιος θα είναι ο τελικός λογαριασμός, μετά από όλη τη δουλειά που απαιτείται…