Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κρούσματα κορωνοϊού και στη F1;

Ελλάδα 3:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κρούσματα κορωνοϊού και στη F1;

ΝΕΑ

Κρούσματα κορωνοϊού και στη F1;

ΝΕΑ

Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στους περισσότερους αγωνιστικούς θεσμούς παγκοσμίως και τις συνεχείς ματαιώσεις/αναβολές, η Formula 1 αποφάσισε να «τρέξει» κανονικά στην Αυστραλία.

Advertisement
Advertisement

Την προσεχή Κυριακή 15 Μαρτίου έχουμε την πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2020, ωστόσο τα πράγματα στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης ίσως δεν εξελιχθούν βάσει προγράμματος.

Αρχικά η Miley Cyrus ακύρωσε τη συναυλία της που θα γινόταν στο περιθώριο του αγώνα, έπειτα ακυρώθηκαν τα παραδοσιακά autograph sessions όπου οι οδηγοί συναντούν το κοινό, υπογράφουν αυτόγραφα και βγάζουν φωτογραφίες και τώρα… ήρθαν και τα πρώτα πιθανά κρούσματα κορωνοϊού.

Τρία μέλη ομάδων, ένα της McLaren και δύο της Haas F1, έχουν ύποπτα συμπτώματα. Βρίσκονται ήδη απομονωμένοι στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους ενώ έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα για να δούμε αν είναι θετικοί στον κορωνοϊό ή αν απλά… αρρώστησαν και οι τρεις ταυτόχρονα.

Advertisement
Advertisement

Αντιδρώντας στα παραπάνω, ο CEO του Grand Prix Αυστραλίας, Andrew Westacott, εξέδωσε ανακοίνωση που έλεγε: «Οι διοργανωτές του Grand Prix Αυστραλίας ενημερώθηκαν για τρία μέλη ομάδων της F1 που έκαναν προληπτική εξέταση και που είναι τώρα σε απομόνωση. Εξετάζουμε την κατάσταση, σε συνεργασία με την F1 και τη FIA».

Όπως καταλαβαίνετε, σε περίπτωση που οι εξετάσεις έστω κι ενός εκ των τριών βγει θετική, όλα μπορεί να αλλάξουν σε σχέση με το πρόγραμμα του τριημέρου και τη διεξαγωγή του αγώνα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού το MotoGP Κατάρ, αναβλήθηκε της Ταϊλάνδης
Formula E: Ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού το ePrix της Κίνας
Νέο καλεντάρι για το MotoGP μετά τις αλλαγές λόγω κορωνοϊού

Advertisement