Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Το… καυτό SUV του Μίλτου Τεντόγλου

Ελλάδα 17:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… καυτό SUV του Μίλτου Τεντόγλου

ΑΓΟΡΑ

Το… καυτό SUV του Μίλτου Τεντόγλου

ΑΓΟΡΑ

O Μίλτος Τεντόγλου που στέφθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης το περασμένο καλοκαίρι, με άλμα στα 8,41 μέτρα, ενώ κατέκτησε και χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου με άλμα στα 8,55, εκτός από ένας εξαιρετικός αθλητής, είναι και λάτρης του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας

Advertisement
Advertisement

Ο Μίλτος λοιπόν παρέλαβε πρόσφατα το νέο του καθημερινό αυτοκίνητο, που είναι το νέο ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Kosmocar-Skoda η οποία υποστηρίζει τον Ελληνα χρυσό Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου, στην προετοιμασία και τους αγώνες του.

Θυμίσουμε πως ο Μίλτος Τεντόγλου, με προσωπική καλύτερη επίδοση στα 8,60 μέτρα, άφησε άφωνο το πανελλήνιο αλλά και το παγκόσμιο στερέωμα του στίβου το περασμένο καλοκαίρι, κατακτώντας με εντυπωσιακό τρόπο το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ  κατέκτησε και το χρυσό μετάλλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου στο Βελιγράδι με άλμα στα 8,55. Που είναι η έκτη καλύτερη επίδοση στον κόσμο και βέβαια Πανελλήνιο ρεκόρ.

Advertisement
Advertisement

 

Ο Γρεβενιώτης αθλητής έβγαλε όλο το ταλέντο και τη συσσωρευμένη προπόνηση ετών στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και με ένα απίθανο άλμα στην τελευταία του προσπάθεια στα 8,41 μέτρα, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και έγραψε τη δική του χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπισμού. Μετά την επιτυχία επέδειξε μια ιδιαίτερη «πάστα» ανθρώπου, με σεμνές δηλώσεις και μετρημένα λόγια, αποδίδοντας πάντα αξία και σεβασμό στους αντιπάλους του και με παροιμιώδη απουσία διάθεσης αυτοπροβολής. Εκτός του ιστορικού κατορθώματός του, η γενικότερη συμπεριφορά και παρουσία του ήταν αυτή που «προσέλκυσε» τα στελέχη της Kosmocar-Skoda, με ευτυχή κατάληξη τη συμφωνία για χορηγία.

Advertisement

Με αφορμή τη χορηγική συνεργασία με τον Μίλτο Τεντόγλου, ο κ. Μάνος Δρακωτός, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Skoda, δήλωσε σχετικά: «Στο πέρασμα του χρόνου, η Skoda έχει συνδεθεί στη συνείδηση του κόσμου με την ποιότητα, την αξιοπιστία, την κάλυψη των αναγκών οδηγού και επιβατών σε χώρους, ευκολίες και άνεση. Την ίδια στιγμή, η μάρκα εξελίσσεται διαρκώς αποκτώντας ένα όλο και πιο μοντέρνο πρόσωπο, προσελκύοντας ταυτόχρονα ένα πιο νεανικό κοινό. Αυτή την αίσθηση εμπιστοσύνης εμπνέει και ο Μίλτος, ένας αθλητής που εκτός του αναμφισβήτητου ταλέντου του δίνει τον καλύτερό του εαυτό στους αγώνες, παραμένοντας ψύχραιμος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με τον Μίλτο, του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους του και προσβλέπουμε σε από κοινού ενέργειες που θα αρέσουν στον κόσμο».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kosmocar-Skoda: Δίπλα στον Ν.Παπαγγελή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες
Kosmocar-Audi: 5 νέοι ταχυφορτιστές στην Ελλάδα
Η Kosmocar-Volkswagen χορηγός στο Spetses Mini Marathon 2021