Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Kosmocar: Αλλαγές στη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων

Ελλάδα 18:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Kosmocar: Αλλαγές στη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων

ΝΕΑ

Kosmocar: Αλλαγές στη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων

ΝΕΑ

Νέος επικεφαλής για το τμήμα δημοσίων σχέσεων της Kosmocar από την ερχόμενη Δευτέρα.

Advertisement
Advertisement

Μετά από μια επιτυχημένη παρουσία πέντε ετών στη διεύθυνση του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Kosmocar o Νίκος Μαρτίνος αποχωρεί από την εταιρεία, η οποία τον ευχαριστεί για την ιδιαίτερα θετική εικόνα της στον ειδικό τύπο και του εύχεται κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Από τη Δευτέρα 4 Απριλίου τη θέση του Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Kosmocar AE αναλαμβάνει ο κύριος Δημήτρης Αγραφιώτης ο οποίος έχει εμπειρία 20 ετών στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και της Επικοινωνίας καθώς -μεταξύ άλλων- έχει διατελέσει Corporate & Government Affairs Manager στην πολυεθνική εταιρεία Mondelēz International από το 2017. Προηγουμένως είχε εξελιχθεί από Associate Senior Public Affairs Coordinator σε Senior Communications Manager στον Όμιλο Vodafone Plc.

Ο κ. Αγραφιώτης είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακού στο Marketing και Επικοινωνίας από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και θα αναφέρεται στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Στον κ. Αγραφιώτη θα αναφέρονται η κυρία Βίκυ Καραδήμου και οι κύριοι Περικλής Ρούτσης και Σταύρος Κάραλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kosmocar-Audi: 5 νέοι ταχυφορτιστές στην Ελλάδα
Volkswagen Group & Kosmocar: Παρέδωσαν τα πρώτα ηλεκτρικά στην Αστυπάλαια
Όμιλoς VW: Ξεπούλησε τα περισσότερα ηλεκτρικά για το 2022