Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To κορυφαίο Grand Cherokee στην έκθεση της Νέας Υόρκης

Ελλάδα 2:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To κορυφαίο Grand Cherokee στην έκθεση της Νέας Υόρκης

ΝΕΑ

To κορυφαίο Grand Cherokee στην έκθεση της Νέας Υόρκης

ΝΕΑ

Η Jeep παρουσιάζει στην έκθεση της Νέας Υόρκης το πιο ισχυρό Grand Cherokee που φτιάχτηκε ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Ο κινητήρας του Grand Cherokee Trackhawk είναι ο 6,2 λίτρων υπερτροφοδοτούμενος V8 Hellcat της Jeep με 707 άλογα ισχύος και 875 Nm ροπής, που προέρχεται από τα Dodge Challenger και Charger. Συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης και 8τάχυτο αυτόματο Torqueflite κιβώτιο, για να προσφέρει τελική ταχύτητα 290 km/h & 0-100 km/h σε μόλις 3,5 sec. Ο χρόνος αυτός το καθιστά και το πιο γρήγορο SUV παραγωγής.

Σχεδιαστικά, το νέο πιο extreme Jeep Grand Cherokee δεν διαφέρει πολύ σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη πιο ισχυρή έκδοση, το SRT των 475 ίππων, με μοναδικά στοιχεία διαφοροποίησης τους νέους αεραγωγούς στη θέση των εμπρός προβολέων ομίχλης, τις τετραπλές πίσω εξατμίσεις και τα special λογότυπα.Υπάρχουν επίσης νέοι τροχοί με ζάντες 20 ιντσών, ενισχυμένα φρένα με δίσκους 400 χλστ. εμπρός και 350 χλστ. πίσω και Brembo δαγκάνες (6πίστονες εμπρός-4πίστονες πίσω), ενεργά αμορτισέρ που μπορούν να ρυθμιστούν σε 5 θέσεις και ηλεκτρονικό μπλοκέ.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, συναντούμε δερμάτινα καθίσματα και ένα νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8,4 ιντσών και περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας, ενώ υπάρχει και ένα special menu για διάφορες ενδείξεις επιδόσεων.