Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ατύχημα με Maserati στο Κηφισό! (video)

Ελλάδα 10:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ατύχημα με Maserati στο Κηφισό! (video)

ΝΕΑ

Ατύχημα με Maserati στο Κηφισό! (video)

ΝΕΑ

Τροχαίο ατύχημα με μια Maserati MC20 δημιούργησε αναστάτωση στον Κηφισό, στο ύψος της γέφυρας Πέτρου Ράλλη.

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που το ιταλικό supercar, αξίας περίπου 350.000 ευρώ, στραπατσαρίστηκε άσχημα, ευτυχώς ο οδηγός του δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η Maserati κινούνταν με ταχύτητα περίπου 100 χλμ./ώρα όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο μετά από επαφή με άλλο όχημα.

Συνέπεια αυτού ήταν να συγκρουστεί πάνω στις μπαριέρες, με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του να περάσει κάτω από τη γέφυρα. Ευτυχώς, ο οδηγός δεν υπέστη σοβαρά τραύματα, ενώ δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό ποιος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Η άφιξη του ΕΚΑΒ στο σημείο ήταν άμεση, με σκοπό τη μεταφορά του οδηγού σε νοσοκομείο για εξετάσεις προληπτικού χαρακτήρα. Επίσης, αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια του περιστατικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία δεν επηρεάστηκε από το συμβάν, καθώς το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με γερανό από την περιοχή άμεσα μετά την αντίδραση των αρχών. Μένει να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η MC20 εξοπλίζεται με V6 των 3.000 κυβικών με τεχνολογία από την F1 που αποδίδει 630 ίππους και 730 Nm. Χάρη στον Nettuno η MC20 των σχεδόν 1.500 κιλών φτάνει τα 100 χλμ./ ώρα από στάση σε μόλις 2,9 δεύτερα ενώ μπορεί να κινηθεί μέχρι και με 325 χλμ./ ώρα.