Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Kodiaq pick up από τους σπουδαστές της Skoda

Ελλάδα 23:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kodiaq pick up από τους σπουδαστές της Skoda

ΝΕΑ

Kodiaq pick up από τους σπουδαστές της Skoda

ΝΕΑ

Με την αμέριστη συμπαράσταση της Skoda, 35 σπουδαστές ετοιμάζουν μια pick up έκδοση του Kodiaq που θα είναι έτοιμη τον ερχόμενο Ιούνιο.

Advertisement
Advertisement

 

Οι σπουδαστές της Skoda Academy που έχει έδρα στη Mlada Boleslav της Τσεχίας, προχωρούν ακάθεκτοι με το project που έχουν προγραμματίσει να παρουσιάσουν τον ερχόμενο Ιούνιο. Πρόκειται για τη δημιουργία ενός πρωτοτύπου που θα βασίζεται στο Kodiaq αλλά θα είναι δίπορτο με καρότσα ημιφορτηγού. Έχοντας την υποστήριξη των τεχνικών της Skoda από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να μπορεί η δημιουργικότητα και ο ενθουσιασμός των 35 σπουδαστών να συνδυάζεται με τον ρεαλισμό των πραγματικών δυνατοτήτων για παραγωγή ενός πρωτοτύπου, το μοντέλο βρίσκεται στη φάση της σχεδίασης.

Advertisement
Advertisement

Ήδη το πρώτο προχωρημένο σχέδιο δίνει την αίσθηση της απελευθερωμένης δημιουργικότητας των νέων σχεδιαστών και προκαλεί τον ενθουσιασμό ακόμα και των πιο έμπειρων τεχνικών συμβούλων της Skoda.  Η κίνηση αυτή από τη Skoda, έχει στην πραγματικότητα ξεκινήσει από το 2014 όταν και πρωτοξεκίνησε η έμπρακτη υποστήριξη της Ακαδημίας και στο παρελθόν έχουμε δει κάποια ενδιαφέροντα projects από τους σπουδαστές, όπως ήταν και το Element του 2017 Που ήταν ένα πρωτότυπο βασισμένο στο Citigo.