Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κλασικά Mini σε ξεναγούν στο Λονδίνο

Ελλάδα 20:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κλασικά Mini σε ξεναγούν στο Λονδίνο

ΝΕΑ

Κλασικά Mini σε ξεναγούν στο Λονδίνο

ΝΕΑ

Παλιές πόλεις με ιστορία έως και χιλίων ετών στην Ευρώπη σας προτρέπουν να τις εξερευνήσετε. Το Λονδίνο δεν αποτελεί εξαίρεση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνετε κάτι τέτοιο σε μια μεγαλούπολη εννέα εκατομμυρίων.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Έχουμε και λέμε, μετρό, διώροφο λεωφορείο, ταξί, ποδήλατο, πόδια… Υπάρχει κάτι ακόμη; Μα φυσικά… Oι λάτρεις του κλασικού βρετανικού αυτοκινήτου, κυρίως οι αθεράπευτοι λάτρεις του κλασικού Mini Cooper ή ακόμη και οι οπαδοί του κινηματογράφου, επί του προκειμένου, (italian Job), έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα του Λονδίνου, μέσα σε ένα κλασικό Mini.

Mini-Classic-London-Tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Μια επιχείρηση στην Αγγλική πρωτεύουσα πρωτοτύπησε, αφού διαθέτει ένα στόλο παλαιών Mini (οκτώ συνολικά και όλα με το δικό τους όμορφο γυναικείο όνομα) προσφέρει τη δυνατότητα στους τουρίστες και όχι μόνο, με αυτό τον μοναδικό τρόπο να τους δείξει τα ιστορικά μνημεία.

Σαφώς δεν είναι ο φθηνότερος τρόπος ούτε ο πιο άνετος (αν το ανάστημά σας είναι πάνω από το μέσο όρο), ωστόσο, θα μπείτε αμέσως στο κλίμα και στην κουλτούρα της Μεγάλης Βρετανίας προτού φτάσετε στα αρχαιολογικά μουσεία.