Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Kιτ κάνει τη νέα Ford Mustang θηρίο!

Ελλάδα 8:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kιτ κάνει τη νέα Ford Mustang θηρίο!

ΝΕΑ

Kιτ κάνει τη νέα Ford Mustang θηρίο!

ΝΕΑ

Ανεβάζει την αδρεναλίνη η Ford Performance με νέο κιτ αναβάθμισης για την Mustang GT.

Advertisement
Advertisement

Η Ford τιμάει την παράδοση που έχει δημιουργήσει στα κιτ αναβάθμισης στα μοντέλα της Mustang προσφέροντας και το 2024 πολλά περισσότερα άλογα σε δελεαστικές τιμές. Στη λίστα των εξαρτημάτων λοιπόν της Mustang μπορεί να βρει κάποιος ένα νέο μηχανικό σύνολο που ανεβάζει την ισχύ από τους 500 στους 810 ίππους.

Ο νέος κινητήρας προέρχεται από τη σειρά S550 της Shelby GT500 με τον γνωστό κινητήρα 3.0 λίτρων να αποδίδει 810 ίππους και 834 Nm ροπής.

Το σύνολο συνοδεύεται από μηχανικό υπερσυμπιεστή με πεταλούδα 92 χλστ., διπλό intercooler και μπουζί ψυχρής επαφής. Το κιτ αναβάθμισης είναι συμβατό τόσο με την έκδοση GT όσο και με την έκδοση Dark Horse.

Advertisement
Advertisement

Ο πελάτης μπορεί επίσης να επιλέξει ανάμεσα στην κλασική εξάτμιση ή την ενεργητική εξάτμιση, το αυτόματο 10τάχυτο κιβώτιο ή το μηχανικό 6τάχυτο.

Στο πακέτο της Ford περιλαμβάνεται το σύστημα ελέγχου και ισορροπίας απόδοσης του αναβαθμισμένου κινητήρα, ενώ υπάρχει και επιπλέον κιτ αναβάθμισης του supercharger με γυαλισμένους αυλούς εισαγωγής.

Η αγορά του νέου κινητήρα μπορεί να γίνει διαδικτυακά, αλλά μπορεί να τοποθετηθεί μόνο από εξειδικευμένο μηχανικό της Ford και συνοδεύεται από 3ετή εγγύηση.

Advertisement

Για τους ακόμα πιο απαιτητικούς, η Ford έχει σχεδιάσει και ένα δεύτερο στάδιο αναβάθμισης του μηχανικού συνόλου με απόδοση 855 ίππους και Supercharger 120 χιλ. που συνοδεύεται με ειδική εξάτμισης.

Το βασικό πακέτο αναβάθμισης πάντως με τους 810 ίππους μπορεί να το αποκτήσει κανείς με μόλις 9.200 ευρώ στις ΗΠΑ.

Advertisement