Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κυνηγώντας τον James Bond (+video)

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κυνηγώντας τον James Bond (+video)

ΝΕΑ

Κυνηγώντας τον James Bond (+video)

ΝΕΑ

Τα πρώτα clip από την 25η ταινία του πράκτορα 007 διέρρευσαν και παράλληλα μαθαίνουμε και μερικά μυστικά από τα γυρίσματα.

Advertisement
Advertisement

 

Οι πρώτες εικόνες από το νέο φιλμ του James Bond «No Time To Die» έρχονται από την Ιταλία (όπου γίνονται τα γυρίσματα) και τον χρήστη του YouTube Fabio Dell’Aquila. Στα πλάνα, που γυρίστηκαν στους δρόμους της Matera στη νότια Ιταλία, διακρίνουμε μία Aston Martin DB5 που την κυνηγούν δύο Jaguar XF και μια μοτοσικλέτα.

Advertisement
Advertisement

Την Aston Martin οδηγεί κυρίως ο πρωταθλητής ράλλυ Αγγλίας και rallycross Mark Higgins (μόνιμος stuntman του Daniel Craig στις ταινίες James Bond). Οι δύο Jaguar επικυρώνουν την συμφωνία, με την Jaguar Land Rover και έχουν την δική τους συμμετοχή στην ταινία που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Για όσους ανησυχούν η Aston Martin, που συμμετέχει στην καταδίωξη είναι μία ρεπλίκα.Στο κλιπ, το 56χρονο αυτοκίνητο κάνει πολλά drift με ταχύτητα στα λιθόστρωτα δρομάκια. Το ευχάριστο είναι πως κάτω από το αμάξωμα ακούγεται (και πρέπει να έχει διατηρηθεί) ο εξακύλινδρος κινητήρας και έτσι δεν θα στηριχτούν μόνο σε ψεύτικο (υπερβολικό) ήχο στην ταινία μετά το μοντάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα παραγωγής κάλυπτε τον δρόμο με… Coca-Cola για να υπάρχει περισσότερη πρόσφυση στο λιθόστρωτο δρόμο και στη συνέχεια να ξέπλενε την διαδρομή κάθε μέρα.

Advertisement

Μαζί με την DB5, την οποία καταδιώκουν στο video, εμφανίζεται μία ακόμη με μία θέση οδήγησης στην οροφή, η οποία επιτρέπει στο κασκαντέρ να ελέγχει το αυτοκίνητο από εκεί ενώ οι ηθοποιοί κάθονται στο εσωτερικό. Εκεί βρίσκονται ηθοποιοί Daniel Craig και Léa Seydoux ενώ το αυτοκίνητο οδηγεί με ταχύτητα, πιθανόν ο πρώην Stig, Ben Collins ή ο Mark Higgins. Σας θυμίζουμε πως και οι δύο έχουν περάσει από τις προηγούμενες τρεις ταινίες του James Bond. Στην συνέχεια του κλιπ βλέπουμε ένα Caterham εξοπλισμένο με κάμερες. Το βρετανικό σπορ αυτοκίνητο φαίνεται να αντικατοπτρίζει τις κινήσεις της Aston Martin από προηγούμενο πέρασμα για έξτρα πλάνα.

Advertisement

Μέχρι τώρα η DB5 δεν είναι η μόνη κλασσική Aston Martin, που παίζει στο φιλμ, αφού είδαμε και την V8 Vantage Series II (από το φιλμ The Living Daylight), σε γυρίσματα στην Νορβηγία. Εκεί εμφανίστηκε και το νέο Land Rover Defender. Επιπλέον, το supercar Valhalla έχει επίσης ένα ρόλο στην ταινία.

Μήπως το «No Time To Die» δεν είναι ο κατάλληλος τίτλος; Μήπως την ταινία να την ονόμαζαν «James Bond garage»;

 

Advertisement