Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Kia: Και μετά το ProCeed τι;

Ελλάδα 21:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kia: Και μετά το ProCeed τι;

ΝΕΑ

Kia: Και μετά το ProCeed τι;

ΝΕΑ

Η Kia για πρώτη φορά σχεδιάζει να επιμηκύνει τη γκάμα του Ceed, προσθέτοντας στη γκάμα του μέχρι και το 2020 δύο ακόμη νέες εκδόσεις αμαξώματός του, εκτός από τις ήδη 3 υπάρχουσες. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Αυτή τη στιγμή στη γκάμα του Ceed υπάρχει η 5θυρη χάτσμπακ έκδοση που παρουσιάστηκε την περασμένη χρονιά, η στέισον επιλογή (Ceed Sportswagon) που επίσης λανσαρίστηκε μέσα στο 2018, αλλά και η έκδοση Shooting Brake (ProCeed) που οδηγήσαμε στην Ισπανία και λανσάρεται αυτές τις ημέρες.

Στόχος της Kia όμως είναι εκτός από αυτές τις 3 εκδόσεις αμαξώματος του Ceed να προσθέσει στη γκάμα 2 ακόμη, οι οποίες θα αυξήσουν έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου τις διαθέσιμες επιλογές στις 5.

Ποιες θα είναι όμως αυτές οι νέες εκδόσεις; Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής παρουσίασης του νέου Kia ProCeed στην Ισπανία, οι άνθρωποι της μάρκας μας αποκάλυψαν ότι μέσα στη χρονιά θα παρουσιαστεί η έκδοση με ηλεκτρισμό του μοντέλου και πιο συγκεκριμένα, το Kia Ceed plug-in hybrid (υβριδικό, με δυνατότητα φόρτισης και από πρίζα).

Advertisement
Advertisement

Kia 5 different

Η εν λόγω έκδοση του Ceed θα μειώσει τους ρύπους και την κατανάλωση του αυτοκινήτου, αποτελώντας μια πολύ σημαντική προσθήκη και για το «ηλεκτρικό» μέλλον της Kia.

Σε ό,τι αφορά στην 5η έκδοση αμαξώματος, το μόνο που μας αποκάλυψαν οι άνθρωποι της Kia είναι ότι θα παρουσιαστεί στην αγορά την επόμενη χρονιά, χωρίς να μας δηλώσουν κάτι άλλο. Το πιο πιθανό είναι ότι η εν λόγω έκδοση θα είναι η πρώτη crossover εκδοχή στην ιστορία του Ceed (θα ονομαστεί πιθανότατα XCeed), που θα προσφέρει έτσι στους λάτρεις των αυτοκινήτων του είδους μια ακόμη ενδιαφέρουσα επιλογή.

Advertisement

Ceed Gt_028a