Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και στο βάθος… Fiesta

Ελλάδα 20:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και στο βάθος… Fiesta

ΝΕΑ

Και στο βάθος… Fiesta

ΝΕΑ

Η Ford σχεδιάζει να αντικαταστήσει το Fiesta με μια εντελώς νέα γενιά, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα σύντομα σε εκδήλωση στην Κολωνία.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Έχουμε και λέμε λοιπόν, το νέο Ford Fiesta θα κατασκευαστεί επάνω στην πλατφόρμα Global B της εταιρίας, γεγονός το οποίο ερμηνεύεται σε μικρές διαφορές στις κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις.

Από την άλλη, σημαντική θα είναι η αναβάθμιση στην ποιότητα των υλικών στην ακόμη πιο προσεγμένη καμπίνα, αλλά όπως ήταν φυσικό και στον διαθέσιμο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Έτσι, αναμένουμε μαλακά σε αφή πλαστικά στο μεγαλύτερο μέρος ταμπλό όπως επίσης και νέα ηλεκτρονικά συστήματα.

Advertisement
Advertisement

Είναι ξεκάθαρος ο προσανατολισμός από πλευράς Ford, το δημοφιλές Fiesta να σκαρφαλώσει στο άνω άκρο των super mini από πολλές απόψεις, δημιουργώντας ζωτικό (εμπορικό) χώρο από κάτω στο προσιτό Ford Ka+. Λογικό ακούγεται σαν κίνηση.

Κάτω από το καπό του νέου Fiesta, θα δεσπόζει η επόμενη γενιά των σύγχρονων κινητήρων σειράς Ecoboost, κάτι που ερμηνεύεται σε αποκλειστικά τρικύλινδρα σύνολα με τούρμπο.