Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και σε υβριδική έκδοση η ανανεωμένη Mercedes C-Class

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και σε υβριδική έκδοση η ανανεωμένη Mercedes C-Class

ΝΕΑ

Και σε υβριδική έκδοση η ανανεωμένη Mercedes C-Class

ΝΕΑ

Η Μercedes φρεσκάρει αισθητικά το μεσαίο της μοντέλο και αναβαθμίζει την γκάμα των μηχανικών του συνόλων. Ας δούμε τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από την ανανεωμένη C-Class.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου θα παρουσιαστεί επίσημα η ανανεωμένη εκδοχή της C-Class. Σύμφωνα με τις κατασκοπευτικές εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο το μοντέλο θα έχει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και φωτιστικά σώματα, ενώ ορισμένες ακόμη μικρο-αλλαγές θα υπάρξουν στην εμπρόσθια μάσκα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει διαρροή κάποιας εικόνας από το εσωτερικό του premium γερμανικού αυτοκινήτου, αλλά οι πληροφορίες από το στρατόπεδο της Mercedes αναφέρουν πως θα υπάρξουν αναβαθμίσεις σε υλικά & σε φινίρισμα και στον εξοπλισμό θα προστεθεί ένα καινούργιο σύστημα infotainment, παρόμοιο με εκείνο της νέας γενιάς της A-Class.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, οι μεγαλύτερες αλλαγές, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα βρίσκονται κάτω από το καπό καθώς η Mercedes θα επιδιώξει να δημιουργήσει μια νέα οικονομική και ανταγωνιστική γκάμα μηχανικών συνόλων. Μεταξύ άλλων η έκδοση C350e φαίνεται πως θα αντικατασταθεί από μια νέα με αναβαθμισμένο ηλεκτροκινητήρα που θα συνδυάζεται με ντίζελ μοτέρ.

Mάλιστα το plug in hybrid σύνολο θα προσφέρει αυτονομία κίνησης με ηλεκτρική ενέργεια που θα φτάνει τα 50 χιλιόμετρα. Βελτιώσεις σε κατανάλωση-ρύπους και απόδοση θα έχουμε και στα υπόλοιπα μοτέρ. Περισσότερα στοιχεία για το μοντέλο θα έχουμε στη διάθεσή μας μέσα στους επόμενους μήνες.