Και σε Gran Coupe έκδοση η επόμενη BMW M4 | NewsAuto.gr
ΝΕΑ

Και σε Gran Coupe έκδοση η επόμενη BMW M4

Μεγάλη είναι η πιθανότητα να δούμε και μία έκδοση Gran Coupe για την επόμενη γενιά της M4, σύμφωνα με φήμες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου τον τελευταίο καιρό με τους φίλους της γερμανικής εταιρίας να απαιτούν ουσιαστικά μία τέτοια έκδοση από την BMW!

ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Οι φήμες για την παρουσίαση μιας BMW M4 Gran Coupe μας έρχονται από την Ισπανία και συγκεκριμένα από το motor.es που κάνει λόγο ακριβώς για την απαίτηση των φίλων των Βαυαρών που θέλουν διακαώς να δουν στην παραγωγή ένα τέτοιο μοντέλο. Όπως και να έχει αυτή η έκδοση είναι ακόμη μερικά χρόνια μακριά με τα σενάρια να κάνουν λόγο για παρουσίασή της το 2021. Τότε είναι που αναμένεται να παρουσιαστεί και η επόμενη Σειρά 4, πάνω στην οποία θα βασίζεται φυσικά και η Gran Coupe.

BMW-M4-Gran-Coupe-640

Όσον αφορά στον κινητήρα που θα χρησιμοποιεί τα σενάρια παίζουν δυνατά για έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο με δύο turbo και απόδοση κοντά στους 480 ίππους, ήτοι 50 περίπου άλογα περισσότερα από ό,τι στην υπάρχουσα γενιά. Το σενάριο βέβαια που δεν ακούγεται καθόλου φανταστικό πλέον είναι να χρησιμοποιείται στο σύστημα μετάδοσης και “βοηθητικός” ηλεκτροκινητήρας, ο οποίος θα φροντίζει για την επιπλέον αύξηση της ισχύος, ενώ χαμηλότερο αναμένεται να είναι και το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου.

Log In or Create an account