Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και Scout έκδοση για τη νέα Skoda Superb

Ελλάδα 8:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και Scout έκδοση για τη νέα Skoda Superb

ΝΕΑ

Και Scout έκδοση για τη νέα Skoda Superb

ΝΕΑ

Στη διάρκεια του χρόνου θα παρουσιαστεί και η πιο οικογενειακή έκδοση Combi του Superb, η οποία αργότερα θα εμπλουτισθεί και με Scout εκδοχή αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Πρόσφατα άρχισε η παραγωγή της νέας Skoda Superb, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες σας μεταφέραμε τις πρώτες μας εντυπώσεις από την στατική παρουσίαση στην Πράγα. Οι τελευταίες μας πληροφορίες λένε πως το φθινόπωρο (στην Φρανκφούρτη) θα παρουσιαστεί και η κλασική και δημοφιλής για την υπόλοιπη Ευρώπη έκδοση Combi, με αυξημένη πρακτικότητα και wagon στιλ.

Μάλιστα, προς τα μέσα του 2016 η γκάμα της Superb Combi θα εμπλουτισθεί με μία Scout έκδοση, η οποία θα ξεχωρίζει από τα πλαστικά που θα περιβάλλουν το αμάξωμα και θα δίνουν έναν πιο περιπετειώδη τόνο (όπως στις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες). Επίσης, το Superb Combi Scout θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το VW Passat Alltrack, όπως το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό XDS+.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τότε έχουμε καιρό, για αυτό υπομονή μέχρι τα μέσα Μαΐου όπου το NewsAuto.gr και ο υπογράφων θα βρεθούν στην Τοσκάνη για να σας μεταφέρουν τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις από την ολοκαίνουργια Skoda Superb!