Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και προσθιοκίνητες BMW με σήμα «M»

Ελλάδα 16:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και προσθιοκίνητες BMW με σήμα «M»

ΝΕΑ

Και προσθιοκίνητες BMW με σήμα «M»

ΝΕΑ

Μετά την προσθήκη της τετρακίνησης σε μοντέλο της BMW M Division, όπως η τελευταίας γενιάς M5, η φίρμα από το Μόναχο έχει στα πλάνα της και προσθιοκίνητες εκδόσεις που θα φορούν το διάσημο λογότυπο «M».

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του τμήματος BMW M, Frank Van Meel, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης των νέων M2 και M5 Competition, στα πλάνα της φίρμας δεν περιλαμβάνονται προσθιοκίνητες εκδόσεις των M3 και M4, αλλά μόνο το λανσάρισμα συγκεκριμένων μοντέλων με πακέτο από την M Performance. O Van Meel τόνισε επίσης ότι πέραν της αισθητικής, τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν θα διαφοροποιούνται σε ότι αφορά την ισχύ των κινητήρων τους από τις υπόλοιπες εκδόσεις παραγωγής, επισημαίνοντας ότι «η πρόκληση να δημιουργηθεί ένα προσθιοκίνητο μοντέλο, έχοντας τα κλασικά χαρακτηριστικά μίας Μ είναι μεγάλη».

65e7e497-bmw-m-performance-front-wheel-drive-2-chariatis-530

Ίσως κάποια προσθιοκίνητα μοντέλα που αφορούν την παραπάνω εμπορική κίνηση της BMW να είναι η νέα Σειρά 1, που πλέον θα είναι βασισμένη στη νέα πλατφόρμα FAAR, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι Σειρές 2 με τις Gran Turismo, Active Tourer και Gran Tourer, η νέα X1, καθώς και το ηλεκτρικό SUV, iX1.