Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Και MINI στην πρίζα από το 2019

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και MINI στην πρίζα από το 2019

ΝΕΑ

Και MINI στην πρίζα από το 2019

ΝΕΑ

Όπως όλα δείχνουν παρά τις φωνές αντίρρησης που ακούστηκαν αρχικά, το μέλλον αναμένεται να είναι ηλεκτρικό στην αυτοκίνηση. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Ο ένας μετά τον άλλον οι κατασκευαστές προχωρούν στην υλοποίηση των εξαγγελιών τους.

Advertisement
Advertisement

Του Γιάννη Τσιρογιάννη (giannistsirogiannis@hotmail.com)

Ο πρόεδρος της BMW Harald Krueger, μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Bloomberg, αποκάλυψε πως στα επόμενα σχέδια του ομίλου είναι με ταχείς ρυθμούς να εμφανιστούν οι ηλεκτρικές εκδόσεις τόσο του MINI όσο και της BMW X3.

Υποστήριξε πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες να γίνει κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα τώρα που οι περισσότερες εταιρίες όταν παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα τους δεν ξεχνούν να συμπεριλάβουν στη γκάμα τους και από μια ηλεκτρική έκδοση. Αυτό δείχνει σεβασμό στον καταναλωτή και απεριόριστες δυνατότητες στις επιλογές του.

Advertisement
Advertisement

Για τον ίδιο εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι πως επιθυμεί να δει την ηλεκτροκίνηση να εφαρμόζεται σε επιτυχημένα μοντέλα μαζικής παραγωγής και όχι μόνο σε πρωτότυπα πάνω σε σταντ εκθέσεων.

Η BMW πιστεύει στο όλο εγχείρημα της ηλεκτροκίνησης, κάτι που είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε και επί ελληνικού εδάφους, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου – παρουσίαση της νέας i3, στην οποία συζητήθηκε η πορεία των ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα μας.