Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αν καθίσεις δεν σηκώνεσαι…

Ελλάδα 22:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αν καθίσεις δεν σηκώνεσαι…

ΝΕΑ

Αν καθίσεις δεν σηκώνεσαι…

ΝΕΑ

Σχεδιασμένη σε μικρογραφία με το σχήμα του αειθαλούς Mini Cooper, αυτή η καρέκλα παιχνιδιού είναι ειδικά διαμορφωμένη να χαρίζει απόλαυση. Ο δημιουργός David Gawthrope, δίνει άλλη διάσταση στην έννοια «αγωνιστικά παιχνίδια».

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το Mini Cooper Gaming όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά η ιδιαίτερη αυτή έδρα-κονσόλα, ενσωματώνει έναν ενισχυτή 500 watt, φώτα λέιζερ, στερεοφωνικό ήχο, Xbox, μια μηχανή τηλεκατευθυνόμενου καπνού και ένα ψυγείο στο πίσω μέρος του καθίσματος, για εκείνους τους εθισμένους και ενθουσιασμένους παίκτες που δύσκολα θα θέλουν να πάρουν τα άκρα τους πάνω από αυτή την τέλεια θέση οδήγησης εσωτερικού χώρου.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ειδική καρέκλα παιχνιδιών στο σπίτι, κάθε φορά που θα συνδέσετε την τηλεόραση για ταινίες. Άλλες λειτουργίες της, συμπεριλαμβάνουν ένα σταθμό εργασίας και ένα εξελιγμένο κέντρο μουσικής.

Advertisement
Advertisement

Άλλη μια ενδιαφέρουσα ιδιότητα, είναι η μετατροπή των ζαντών ελαφρού κράματος σε πρόσθετη έδρα, όποτε αυτό φυσικά είναι απαραίτητο. Η καρέκλα Mini Cooper Gaming είναι βαμμένη σε γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, ενώ τα υπόλοιπα μέρη αποτελούνται από γυαλισμένο χρώμιο.

Μια έξυπνη επιχειρηματίας στο Λονδίνο, είναι έτοιμη να εμπορευθεί on line τη μαγική έδρα, με την τιμή κτήσης να ορίζεται στα 12.000 δολάρια.