Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κατεστραμμένη Ferrari 812 Superfast ξαναζεί (video)

Ελλάδα 1:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κατεστραμμένη Ferrari 812 Superfast ξαναζεί (video)

ΝΕΑ

Κατεστραμμένη Ferrari 812 Superfast ξαναζεί (video)

ΝΕΑ

Η εικόνα ενός κατεστραμμένου supercar όπως η Ferrari 812 Superfast είναι πραγματικά σοκαριστική όμως δε σημαίνει πάντα πως δεν υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν μια δεύτερη ευκαιρία και μια νέα ζωή.

Advertisement
Advertisement

Όλοι μας έχουμε περάσει κάποιες ή και αρκετές ώρες βλέποντας video με πανάκριβα supercar να εμπλέκονται σε συνήθως ανόητα ατυχήματα με μικρές ή και πολύ σοβαρές ζημιές. Το κανάλι Real Life Exotics έχει όμως αναρτήσει μια σειρά από video στα οποία έμπειροι τεχνίτες επιδιορθώνουν σοβαρά χτυπημένα supercars χαρίζοντας τους μια δεύτερη ευκαιρία.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο πρωταγωνιστής είναι μια Ferrari 812 Superfast η οποία φορτώνεται με, όχι και ιδιαίτερα ευλαβικό τρόπο, σε μια πλατφόρμα για να μεταφερθεί στο συνεργείο. Εκεί η δουλειά ξεκίνησε με καταγραφή των εξαρτημάτων που θα μπορούσαν να ξαναχρησιμοποιηθούν και εκείνων που χρειάζονταν αντικατάσταση. Η συνέχεια έχει να κάνει με την επισκευή του πλαισίου την απαιτητική βαφή και βέβαια την συναρμολόγηση όλων των τμημάτων.

Advertisement
Advertisement

Το video καταγράφει αρκετά αναλυτικά τα διάφορα στάδια της επισκευής η οποία ολοκληρώνεται με ένα πραγματικά άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Έχοντας στο μυαλό την αρχική ζημιά της 812 Superfast η επαναφορά στην κανονική της μορφή δείχνει τουλάχιστον στο video να αγγίζει το τέλειο παρά το γεγονός πως η όλη διαδικασία δεν έλαβε χώρα σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο της Ferrari στο οποίο σίγουρα και το κόστος της επισκευής θα ήταν εκθετικά υψηλότερο.