Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κατασκοπεία: Πώς θα είναι το επόμενο Fiat Panda

Ελλάδα 11:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κατασκοπεία: Πώς θα είναι το επόμενο Fiat Panda

ΝΕΑ

Κατασκοπεία: Πώς θα είναι το επόμενο Fiat Panda

ΝΕΑ

Σε δύο χρόνια από σήμερα η Fiat θα μας αποκαλύψει την επόμενη γένια του Panda.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γενιά του δημοφιλούς ιταλικού μίνι μοντέλου αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2019. Σύμφωνα με τις πρώτες ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες του μοντέλου που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το επόμενο Fiat Panda  θα μεγαλώσει σε διαστάσεις και θα έχει ένα πιο ξεκάθαρα crossover χαρακτήρα με στόχο να ανταγωνιστεί μοντέλα και από τη μικρή κατηγορία.

Το νέο Panda θα είναι και πάλι αποκλειστικά 4θυρο και θα διατίθεται σε 2κίνητες αλλά και 4κίνητες εκδόσεις. Κατά πάσα πιθανότητα, η γκάμα των μηχανικών του συνόλων δεν θα περιλαμβάνει ντίζελ μοτέρ και τη θέση του θα πάρει ένα βενζινοκίνητο υβριδικό σύστημα 48V (σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Sergio Marchionne το επόμενο 500 θα έχει αντίστοιχο μηχανικό σύνολο, χωρίς ντίζελ κινητήρα στην γκάμα του). Επίσης, σίγουρη θεωρείται η παρουσία έκδοσης με φυσικό αέριο, όπως συμβαίνει και με την υπάρχουσα γενιά του Panda.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό τώρα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για αύξηση των διαθέσιμων χώρων, χρήση πολλών τεχνολογιών συνδεσιμότητας και αναβάθμιση της ποιότητας. Παράλληλα, η σχεδίαση θα παραπέμπει- πιθανότατα-στο μεγαλύτερο 500Χ.