Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Κάντε Zoom μέσα στο Tesla (+video)

Ελλάδα 18:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάντε Zoom μέσα στο Tesla (+video)

Mobility

Κάντε Zoom μέσα στο Tesla (+video)

Mobility

Όλα τα μοντέλα της Tesla, στην τελευταία ενημέρωση λογισμικού, θα εφοδιαστούν και με το Zoom προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους και όχι μόνο, να μπορούν να συμμετέχουν σε τηλεδιασκέψεις μέσα από το αυτοκίνητό τους.

Advertisement
Advertisement

Η τηλεδιάσκεψη είναι μια δραστηριότητα που θα μπορεί να εξυπηρετηθεί μέσα από ένα Tesla με το λογισμικό να είναι εγκατεστημένο στο infotainment του αυτοκινήτου.

Η ανακοίνωση για αυτή την ενδιαφέρουσα αν μη τι άλλο συνεργασία, έγινε από την υπεύθυνη προϊόντων Zoom Group, Natasha Walia. Τρία χρόνια σχεδόν μετά την ανακοίνωση από την πλευρά της Tesla για πρόθεση προσθήκης του απαραίτητου λογισμικού στα αυτοκίνητά της.

Advertisement
Advertisement

Η Tesla είχε προχωρήσει σε αυτόν τον προγραμματισμό στις αρχές του ξεσπάσματος της πανδημίας. Το σύστημα χρησιμοποιεί την εσωτερική κάμερα που βλέπει στην καμπίνα και βρίσκεται πάνω από τον εσωτερικό καθρέπτη. Αυτή η κάμερα που ήδη υπάρχει στα μοντέλα της Tesla και χρησιμοποιείται κυρίως ως εργαλείο παρακολούθησης προγραμμάτων οδήγησης, τώρα θα «αναβαθμιστεί» καθώς θα εξυπηρετεί άλλη μια λειτουργία.

Το διαφημιστικό video που κοινοποιήθηκε από το Zoom, δείχνει τη διαδικασία για τη χρήση της εφαρμογής, που θα επιτρέπει στον οδηγό του εκάστοτε μοντέλου της Tesla να συμμετέχει σε τηλεδιασκέψεις, μέσα από το –σταθμευμένο- όχημά του. Τόσο από τη Zoom όσο και από την Tesla, δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία κατά την οποία θα είναι διαθέσιμο το τελικό προϊόν στους κατόχους των αυτοκινήτων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Musk έδωσε μετοχές της Tesla για να αγοράσει το Twitter
H Renault θα γίνει η… Tesla της Ευρώπης;
Πετάει το Tesla Model Y

Advertisement

 

 

 

Advertisement