Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κάνει θραύση το νέο σύστημα φωτισμού της Opel

Ελλάδα 7:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάνει θραύση το νέο σύστημα φωτισμού της Opel

ΝΕΑ

Κάνει θραύση το νέο σύστημα φωτισμού της Opel

ΝΕΑ

Στη Γερμανία, το ένα στα τρία Opel Astra παραγγέλνεται με το αποτελεσματικό σύστημα φωτισμού IntelliLux LED matrix. Στη γειτονική Ελβετία, περίπου το 45% των αγοραστών Astra επιλέγει IntelliLux LED matrix ενώ έχει κερδίσει την προτίμηση και των Αυστριακών καταναλωτών με πάνω από 40% των οχημάτων που πωλούνται εκεί.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Παράλληλα, το IntelliLux LED matrix είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε Φινλανδία και Σουηδία (37% στην κάθε χώρα). Ωστόσο, ακόμα και αυτά τα εντυπωσιακά ποσοστά επισκιάζονται από την επιτυχία του συστήματος στη Νορβηγία, όπου το 84% των νέων Opel Astra που κυκλοφορούν στους δρόμους εφοδιάζεται με την τεχνολογία φωτισμού του μέλλοντος.

«Είμαστε εμφανώς ενθουσιασμένοι με την επιτυχία του συστήματος φωτισμού IntelliLux LED matrix. Αυτό αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι η φιλοσοφία εκδημοκρατισμού της τεχνολογίας που εφαρμόζουμε προσφέροντας καινοτόμες και προσιτές λύσεις βρίσκει απήχηση στους πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Οφείλω να συγχαρώ τους μηχανικούς μας γι’ αυτό το άκρως αποδοτικό σύστημα που είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη νυχτερινή οδήγηση αυξάνοντας την ασφάλεια για τον οδηγό και τους γύρω του», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales της Opel, Peter Christian Küspert.