Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ίδρυσε νέο… κράτος

Ελλάδα 5:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ίδρυσε νέο… κράτος

ΝΕΑ

Ίδρυσε νέο… κράτος

ΝΕΑ

Άνδρας στο Ισραήλ ισχυρίζεται ότι ίδρυσε νέο κράτος και κυκλοφορεί με τις δικές του πινακίδες!

Advertisement
Advertisement

Όταν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στη ζωή, έρχεται μια τέτοια είδηση να σε κάνει να κουνήσεις με νόημα το κεφάλι σου. Στο Ισραήλ, οι αστυνομικές αρχές ήρθαν μπροστά σε ένα απίστευτο συμβάν το οποίο ούτε εκείνοι δεν γνώριζαν πως να αντιμετωπίσουν.

Σταμάτησαν για έλεγχο τον Shai Karamosta όταν παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τις πινακίδες κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του. Η πινακίδα είχε τα αρχικά KYE και είχε ένα περίεργο σήμα το οποίο δεν είχαν ξαναδεί ποτέ και όπως αποδείχτηκε δίκαια δεν είχαν δει ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Παρόλα αυτά, ο οδηγός έδειξε στους αστυνομικούς δίπλωμα οδήγησης και άδεια αυτοκινήτου που είχε στην κατοχή του με τα ίδια χαρακτηριστικά τόσο καλοφτιαγμένα και αφέθηκε ελεύθερος να συνεχίσει. Η αστυνομία παρόλα αυτά δεν πείστηκε εντελώς και ξεκίνησε μια έρευνα η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του Shai Karamosta.

Advertisement

Αποδείχτηκε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας μαζί με την σύζυγό του είχαν «ανακαλύψει» ένα νέο κράτος, την Yashar-El και είχαν προλάβει να εκδώσουν διαβατήρια, άδειες οδήγησης και πινακίδες με τους κωδικούς της νέας αυτής χώρας! Το σπίτι τους ήταν το κοινοβούλιο της χώρας, ενώ ο ίδιος ο Karamosta ήταν ο Βασιλιάς της Yashar-El. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν εμφανίστηκε στον λογαριασμό yashar-el.me ανάρτηση που ανέφερε ότι ισραηλινοί αστυνομικοί απήγαγαν τον «Βασιλιά Shai»!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο το πόσα αυτοκίνητα πολυτελείας κατασκεύασε η Mercedes σε ένα μέρος
Αυτές είναι οι μάρκες με τα λιγότερα προβλήματα
Κύριοι οι Έλληνες οδηγοί με την «Μπάρμπαρα»