Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Καυτό» Toyota Camry από την Artisan

Ελλάδα 21:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Καυτό» Toyota Camry από την Artisan

ΝΕΑ

«Καυτό» Toyota Camry από την Artisan

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του Camry έχει πλέον και μια πολύ δυναμική εκδοχή με τις φροντίδες της Artisan που κάνουν ιδιαίτερα δυναμικό το μεγάλο sedan της Toyota.

Advertisement
Advertisement

 

Δύσκολα μπορούσε να το φανταστεί κανείς πως θα έβρισκε χώρο σε γκαράζ για petrolheads ένα Toyota Camry. Κι όμως. Με τις φροντίδες της Artisan, η έκδοση του μοντέλου που αφορά μόνο την Ιαπωνική αγορά, αφήνει υποσχέσεις για καυτές νύχτες στο Τόκιο- στα πρότυπα των σχετικών ταινιών του κινηματογράφου. Η εμφάνιση του αυτοκινήτου έχει γίνει ιδιαιτέρως επιθετική, χάρη στο μπροστινό διαιρούμενο spoiler αλλά και μια σειρά από επεμβάσεις που δίνουν στο Camry τον αέρα του πρωταγωνιστή σε κάποιο από τα sequels του “The fast and the furious”.

Advertisement
Advertisement

Στο συνολικά επιθετικό look, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο οι ζάντες της OZ αλλά και η τετράδα των απολήξεων της εξάτμισης, με διαγώνια τοποθέτηση όπως τις έχουμε δει στο Lexus IS F. Φυσικά από την Artisan το κάθε κομμάτι από αυτά που εντοπίζονται ως έξτρα πάνω στο Camry, διατίθενται και ξεχωριστά- αν και μάλλον πρέπει να τα πάρει κανείς όλα για να έχει νόημα η μεταμόρφωση του αυτοκινήτου προς το δυναμικότερο. Ίσως λίγο ακραία να είναι η διάθεση του κιτ της ανάρτησης που κρατάει το αμάξωμα πάρα πολύ χαμηλά και κοντά στην άσφαλτο αλλά στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς.