Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep… Onboard!

Ελλάδα 15:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep… Onboard!

ΝΕΑ

Jeep… Onboard!

ΝΕΑ

H Jeep εγκαινίασε ένα νέο διαδικτυακό πρόγραμμα με το όνομα «Jeep Onboard», το οποίο σχετίζεται με τον κόσμο του σερφ και εντάσσεται στην υπάρχουσα πλατφόρμα της μάρκας, www.jeep-people.com. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Μέσω του προγράμματος αυτού θα επιλεχθούν πέντε φανατικοί θαυμαστές του συγκεκριμένου θαλάσσιου σπορ, οι οποίοι θα κληθούν να πάρουν μέρος σε ένα συναρπαστικό ταξίδι δίπλα σε τέσσερις επαγγελματίες σέρφερς καλεσμένους από την εταιρεία Quiksilver.

Προορισμός του ταξιδιού είναι η «Μέκκα» του σέρφινγκ, το Χόσεγκορ της Γαλλίας! Στόχος για τους πέντε τυχερούς είναι να ανακαλύψουν μέσω της συναναστροφής τους με τους επαγγελματίες σέρφερς, τον κόσμο του σερφ όχι μόνο ως άθλημα αλλά και ως τρόπο ζωής.

Στο πλευρό τους καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας, θα έχουν το 4×4 Jeep Wrangler. Παράλληλα, σχετικό οπτικό υλικό θα αποτελέσει την βάση ενός ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων το οποίο θα προβληθεί ξεκινώντας από τον Ιούνιο στο «Nautical Channel», που προβάλλεται σε 27 χώρες και έχει 15 εκατομμύρια φίλους.[nggallery id=2284]

Advertisement
Advertisement