Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep Gladiator: Η pick up εκδοχή του Wrangler

Ελλάδα 2:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Gladiator: Η pick up εκδοχή του Wrangler

ΝΕΑ

Jeep Gladiator: Η pick up εκδοχή του Wrangler

ΝΕΑ

Το νέας γενιάς δημοφιλές μοντέλο της Jeep, Wrangler, είναι έτοιμο να λανσαριστεί μέσα στους επόμενους μήνες και σε pick up έκδοση, δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στη γκάμα. Το αμιγώς επαγγελματικό μοντέλο, μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορούμενες πηγές θα τιτλοφορείται Gladiator.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η Jeep ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το παραπάνω όνομα σε ένα μοντέλο της δεκαετίας του ’60, ενώ το 2005, παρουσίασε το ομώνυμο πρωτότυπο. Εκτός από την κοινή σχεδιαστική και τεχνολογική αφετηρία με το Wrangler, η έκδοση Gladiator θα είναι διπλοκάμπινο, φιλοξενώντας πέντε επιβάτες, ενώ αναμένεται να διατεθεί και σε εκδόσεις με αφαιρούμενη υφασμάτινη οροφή ή αναδιπλούμενο παρμπρίζ. Επίσης, πηγές αναφέρουν ότι το Gladiator θα διαθέτει τρεις κωδικούς, ανάλογα το επίπεδο εξοπλισμού, Sport (JTJL98), Overland (JTJP98) και Rubicon (JTJS98). Οι εκδόσεις Sport και Rubicon προσφέρονται επί του παρόντος και στο Wrangler, ενώ η Overland αποτελεί νέα προσθήκη, υποδηλώνοντας μια πιο προσανατολισμένη σε «εκτός δρόμου» διαδρομές.

0d3c9300-2005-jeep-gladiator-concept-03-chariatis-530

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της Jeep, όπως και για τις τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Ελπίζουμε μέσα στις επόμενες ημέρες να γνωρίζουμε περισσότερα για το Gladiator, το οποίο θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Advertisement

ae5db53c-2005-jeep-gladiator-concept-02-chariatis-640