Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep Compass 4xe Business: Ετοιμοπαράδοτο με πλούσιο εξοπλισμό

Ελλάδα 9:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Compass 4xe Business: Ετοιμοπαράδοτο με πλούσιο εξοπλισμό

ΝΕΑ

Jeep Compass 4xe Business: Ετοιμοπαράδοτο με πλούσιο εξοπλισμό

ΝΕΑ

Το Plug-in υβριδικό Jeep Compass 4xe με το επίπεδο εξοπλισμού Business και με μηδενικό φόρο για το χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου, είναι ετοιμοπαράδοτο.

Advertisement
Advertisement

Εκμεταλλευόμενο στο έπακρο τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Plug-in υβριδικής τεχνολογίας, το Jeep Compass 4xe παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων.

Ακόμα περισσότερο μάλιστα εάν μιλάμε για το επίπεδο εξοπλισμού Business, το οποίο διαθέτει προσεκτικά επιλεγμένα στοιχεία πολυτέλειας και τεχνολογίας, ενώ επιπρόσθετα είναι ετοιμοπαράδοτο.

Υιοθετώντας το Plug-in υβριδικό σύστημα της Jeep με τους 240 ίππους, εξασφαλίζει ισχυρή επιτάχυνση κάθε φορά που ο οδηγός την αναζητά, παράλληλα με μοναδικά οικονομική και άνετη καθημερινή μετακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Η ηλεκτρική του αυτονομία μπορεί να αγγίξει τα 50 χιλιόμετρα, ενώ η μπαταρία μπορεί να φορτίσει πλήρως σε λιγότερο από δύο ώρες. Για την άνεση και την ασφάλεια φροντίζει το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού του Compass 4xe Business.

Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών με handsfree άνοιγμα, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, οθόνη infotainment 10,1 ιντσών με πλοήγηση, ασύρματο Apple CarPlay-Android Auto, θέση ασύρματης φόρτισης συσκευών, φώτα LED, όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, κάμερες περιμετρικής θέασης 360 μοιρών, αυτόματο παρκάρισμα, παρακολούθηση τυφλού σημείου καθώς και αναγνώριση των οδικών σημάτων.

Σημαντική είναι και η ύπαρξη δύο καλωδίων φόρτισης, Mode 2 και Mode 3, ώστε να υποστηρίζεται η φόρτιση τόσο σε οικιακή πρίζα όσο και σε wallbox.

Advertisement

Με λιανική τιμή προ φόρων κάτω από το όριο των 40.000 ευρώ, το Compass 4xe Business έχει μηδενική φορολόγηση για το χρήστη εταιρικού αυτοκινήτου, όπως και όλα τα υπόλοιπα επίπεδα εξοπλισμού του μοντέλου.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο δικαιούται να κινείται χωρίς κανένα περιορισμό στο Δακτύλιο και να χρησιμοποιεί δωρεάν τις θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης, ενώ οι δαπάνες μίσθωσής του εκπίπτουν με αυξημένους συντελεστές από τα ακαθάριστα έσοδα των επιχειρήσεων, όπως ενισχυμένους συντελεστές έχουν και οι φορολογικές αποσβέσεις του.

Advertisement