Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το SUV της Jaguar στο Ντουμπάι

Ελλάδα 5:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το SUV της Jaguar στο Ντουμπάι

ΝΕΑ

Το SUV της Jaguar στο Ντουμπάι

ΝΕΑ

Το εντυπωσιακό C-X17 Concept πρωταγωνιστεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντουμπάι και η Jaguar δημοσίευσε νέα σειρά επίσημων φωτογραφιών σε ασημί αυτή τη φορά χρώμα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σίγουρα «του πάει» πολύ περισσότερο από το μπλε με το οποίο μας συστήθηκε, πριν από δύο μήνες στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Όχι τυχαία, η Jaguar επέλεξε να μας δείξει κάτι περισσότερο από το μοντέλο με το οποίο εισέρχεται στον ανταγωνιστικό στίβο των πολυτελών SUV, στο σημαντικότερο ραντεβού της αυτοκίνησης στη Μέση Ανατολή. Κι αυτό διότι αποτελεί ένα μέρος του πλανήτη όπου η βρετανική μάρκα στοχεύει σε μεγάλο μέρος των πωλήσεων του, όταν θα υπάρξει έκδοσης παραγωγής.

Το C-X17 είναι στημένο πάνω στη νέα αλουμινένια πλατφόρμα μεταβλητής αρχιτεκτονικής της Jaguar, στην οποία θα στηθούν αυτοκίνητα διαφορετικών διαστάσεων και φιλοσοφίας, αρχής γενομένης από ένα μεσαίο σεντάν που θα λανσαριστεί μέσα στο 2015.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το SUV, έχει διαστάσεις 4.72×1.65×1.96 με μακρύ μεταξόνιο της τάξης των 2.9m με στόχο την ευρυχωρία στο φουτουριστικό και γεμάτο τεχνολογία εσωτερικό.
[nggallery id=3066]