Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υβριδικό πρωτότυπο της Ferrari

Ελλάδα 13:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υβριδικό πρωτότυπο της Ferrari

ΝΕΑ

Υβριδικό πρωτότυπο της Ferrari

ΝΕΑ

Τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους γύρω από το Μαρανέλο κυκλοφορεί ένα πρωτότυπο Ferrari, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των περαστικών.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως δείχνουν οι πρώτες φωτογραφίες διαθέτει ιδιαίτερα γνωρίσματα, τουλάχιστον στην αισθητική του αμαξώματος, καθώς περιλαμβάνει στοιχεία από άλλα μοντέλα της εταιρείας, όπως τις 488 GTB και SF90 Stradale.

Πιο συγκεκριμένα, παρατηρούμε το εμπρός τμήμα που δείχνει παρόμοιο με το αντίστοιχο της SF90, με τον μυώδη και αιχμηρό σχεδιασμό, απόρροια του Ferrari Styling Center και του υπεύθυνου Flavio Manzoni που περιλαμβάνει και τα εξαιρετικά αιχμηρά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED Matrix. Πέραν αυτού, το υπόλοιπα μέρη του αμαξώματος μας θυμίζουν αρκετά την 488 GTB, όπως τα πλαϊνά τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των θυρών, όπως και το πίσω μέρος, με τα στρογγυλά φώτα και τον διαχύτη.

Advertisement
Advertisement

Αλλά όπως κάθε μοντέλο της Ferrari, έτσι και το συγκεκριμένο πρωτότυπο έχει τα δικά του μοναδικά στοιχεία. Σημειώστε τα μεγάλα πίσω μετατρόχια και τους τονισμένους θόλους. Επίσης, στις φωτογραφίες φαίνονται και τα αυτοκόλλητα που δείχνουν κάποιο είδος υβριδικής τεχνολογίας που θα περιλαμβάνει η συγκεκριμένη Ferrari. Το που θα χρησιμοποιηθεί αυτή ακόμα δεν γνωρίζουμε. Πάντως είναι γνωστό ότι η ιταλική φίρμα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες εξέλιξης ενός νέου V6 υβριδικού μοτέρ για τα μελλοντικά της μοντέλα. Τα τεχνικά στοιχεία του δεν είναι γνωστά, αλλά κατά πάσα πιθανότητα είτε θα αποτελεί τον ήδη υπάρχοντα των 2,9 λίτρων που τοποθετείται στις  Alfa Romeo Giulia and Stelvio Quadrifoglio, είτε τον νέο διπλά υπερτροφοδοτούμενο 3,0 λίτρων της Maserati.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Περιφέρεια Αττικής: 15 προτάσεις-σοκ για διπλώματα και μεταβιβάσεις

Ρεκόρ σημειώνουν οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Advertisement

Τέλος οι κομπίνες στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα!