Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απο τι πέθανε τελικά ο Sergio Marchionne;

Ελλάδα 15:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απο τι πέθανε τελικά ο Sergio Marchionne;

ΝΕΑ

Απο τι πέθανε τελικά ο Sergio Marchionne;

ΝΕΑ

Η χθεσινή απώλεια του Sergio Marchionne ήταν ένα θλιβερό νέο για την αυτοκίνηση και πλέον, σιγά-σιγά έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο του θανάτου του πρώην αφεντικού της Fiat-Chrysler. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την Ιταλία, οι οποίες προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ο Marchionne έπαθε εμβολή και εξέπνευσε κατά τη διάρκεια εγχείρησης σε νοσοκομείο της Ελβετίας που γινόταν την Τετάρτη, με σκοπό να αντιμετωπιστεί η ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου (σάρκωμα) που είχε ο Ιταλο-Καναδός manager στο δεξί του ώμο.

O Marchionne νοσηλευόταν στην Ελβετία από τα τέλη Ιουνίου όταν η κατάστασή του χειροτέρεψε. Σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς, ο ισχυρός άνδρας της Fiat-Chrysler αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα πολύ δυνατούς πόνους στον ώμο του, που τον εμπόδιζαν να κινεί το χέρι του, αναγκάζοντάς τον να παίρνει θεραπεία με κορτιζόνη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι η σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του Marchionne δεν είχε γίνει γνωστή μέσα στη Fiat, ενώ ακόμη και o John Elkann της οικογένειας Agnelli που κατέχει τη μάρκα, δεν γνώριζε τίποτα για αυτό. Προς το παρόν δεν έχει επίσης αποσαφηνιστεί για ποιον ακριβώς λόγο ο Ιταλο-Καναδός manager δεν είχε ειδοποιήσει την ίδια την εταιρεία που διηύθυνε με τόση επιτυχία, για τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του.

Advertisement
Advertisement