Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Italdesign: Με νέο εντυπωσιακό coupe στην Γενεύη

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Italdesign: Με νέο εντυπωσιακό coupe στην Γενεύη

ΝΕΑ

Italdesign: Με νέο εντυπωσιακό coupe στην Γενεύη

ΝΕΑ

Στην αποκάλυψη του αυτοκινήτου που θα παρουσιάσει επίσημα στο Σαλόνι της Γενεύης προχώρησε η Italdesign δίνοντας στην δημοσιότητα ένα σχέδιο του νέου της μοντέλου, το οποίο έχει ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακές αναλογίες.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με την Italdesign το νέο μοντέλο που θα παρουσιάσει το οποίο μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί θα αποκαλυφθεί στο κοινό στις πέντε Μαρτίου.

Advertisement
Advertisement

Αν μη τι άλλο, με το σχέδιο που έδωσε η ιταλική εταιρία στη δημοσιότητα που δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία μας προϊδεάζει ευχάριστα για ένα coupe μεγάλων διαστάσεων με άκρως εντυπωσιακές αναλογίες. Η fastback σχεδίαση του πίσω μέρους αλλά και οι τεράστιες πόρτες είναι τα δύο πιο χαρακτηριστικά σημεία του μοντέλου, που δεν έχει ονομαστεί προς το παρόν.

Από ό,τι καταλαβαίνουμε κοιτάζοντας το σχέδιο, πρόκειται για ένα coupe 2+2 με τις τεράστιες πόρτες να ανοίγουν προς τα πάνω -δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά με αυτό το μήκος.

Advertisement

Ιδιαίτερα επιθετικός είναι και ο σχεδιασμός του εμπρός μέρους με μεγάλους αεραγωγούς για τον προφυλακτήρα αλλά και το καπό και το αιχμηρό στιλ να κυριαρχεί.

Άλλες πληροφορίες δεν υπάρχουν εκτός από την “τάπα” ανεφοδιασμού που βρίσκεται πίσω από τον εμπρός αριστερό θόλο και αυτό υποδεικνύει ότι έχουμε να κάνουμε με υβριδικό ή πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο. Άγνωστο είναι επίσης αν θα το δούμε υπό μορφή concept στην Γενεύη ή σαν μοντέλο παραγωγής.

Advertisement

Τι σχέδια να έχει άραγε για αυτό το μοντέλο το Volkswagen Group στο οποίο ανήκει η Italdesign;